Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Gemeni. Ideea de a avansa în sau cu ceva care este foarte important pentru tine ar putea trece la un alt nivel în această săptămână.

Cu Marte conjunct cu Pluto din zilele următoare și ambele curtând un Jupiter expansiv, gândurile despre cum ai putea beneficia de pe urma lor ar putea să-ți umple mintea și îți sporească dorința de a le pune în practică.

Cu toate acestea, cu cât de multe sunt în joc, ai putea face la fel de bine să te asigurați că ai făcut ceea ce trebuia. Deoarece Jupiter este retrograd, acesta este momentul perfect pentru a face un bilanț și a privi detaliile.

De fapt, acest lucru ar putea fi cel mai bun pas al tuturor. Venus trece în semnul tău pentru a-ți spori atracția și capacitatea de a te conecta și a lega prietenii importante.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Duminică, 6 mai te-ai putea dedica felului în care să îți calmezi emoțiile și neliniștea. Poți constata că exercițiul este cea mai bună cale de a canaliza aceste sentimente și emoții.

Sentimental nu există nici o modalitate de te scoate din starea de plicits. Dragostea nu te-a mai provocat de ceva vreme, iar tu ești și așa neliniștit. E timpul să faci ceva radical dar parcă îți lipsește ceva ca să acționezi spontan. A sosit timpul să faci ceva.

Ești responsabil pentru propriile acțiuni, deci ține cont de asta înainte de a mai face un pas. Ar trebui să fii bine dacă rămâi în limitele pe care ți le impui.

Profesional perioada prezintă riscul de a evita responsabilitățile. Este, în schimb, un moment bun pentru interviurile de angajare. Energia astrelor sprijină realizarea oricărei schimbări pe termen lung.

Faceți-vă un bine și nu stați pe loc și chiar stați peste program că nu o să vă pară rău. Acest lucru te va aduce în ochii șefilor și te va ajuta nu doar să îți arăți abilitățile ci să le și stăpânești. Comunicați extraordinar.

Contactul cu ceilalți are nevoie de un cap limpede. Este posibil să pui punct unor asociații sau înțelegeri din motive banale.

Financiar, săptămâna aduce un respiro uimitor de ușurare, deoarece ești capabil să fii mai productiv. S-ar putea să te gândești să muncești o vreme acasă, faptul vine cu mai puțină neatenție decât dacă ai lucra la birou.

Între timp, se încfă eforturi care să dovedească schimbările pe care le vrei pe frontul datoriei. Posibil să fii surprins de modificări ale ratelor dobânzilor și ale termenelor. Citiți contractele cu atenție.

Nu vrei să greșești așa că ești mereu nerăbdător când vine vorba despre problemele de sănătate. Nu îți place disconfortul generat de boală și nici să stai în convalescență.

Ești la fel de nerăbdător când vine vorba de pierderea în greutate. Ai tendința de ține dieta până la capăt dar după aceea dai cu oiștea de gard. Poate ar trebui să fii nițel mai consecvent, te-ai simți mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top