Connect with us

Revistateo.ro

Motivul incredibil pentru care a fost concediata aceasta asistenta de la o scoala generala

Stiri

Motivul incredibil pentru care a fost concediata aceasta asistenta de la o scoala generala

Discriminare incredibila la o scoala generala din Marea Britanie. O asistenta medicala iubita de toti copii a fost nevoita sa plece de la scoala din cauza tatuajelor de pe corp, noteaza BBC.

Karla Valentine, in varsta de 35 de ani, a fost angajata in iarna la o scoala din Marea Britanie, si, pana sa vina vara, a purtat mai mereu haine groase, care ii ascundeau tatuajele de pe corp. Pentru ca a incalcat codul vestimentar (care presupune lipsa tatuajelor si piercingurile deoarece sunt un exemplu negativ pentru copii) aceasta a fost concediata.

„Eram buna la ceea ce faceam, iar copiilor pareau sa le placa tatuajele mele. Mi-am dat seama ca nu vreau sa lucrez intr-un mediu in care mi se spunea ca nu pot sa îmi fac treaba daca am tatuaje si piercinguri”, sustine Valentine, care a demisionat la presiunile conducerii scolii si a corpului profesoral.

O adevarata ironie a sortii, dupa ce Karl Valentine a plecat de la scoala, aceeasi scoala a organizat o petrecere unde copiii si-au realizat tatuaje temporare cu diferite animalute sau simboluri infantile.

1 Comment

1 Comment

  1. Scarisoara

    2014-09-24T12:41:03+03:00 at 2014-09-24T12:41:03+03:00

    „toti copiii”
    Am vazut profesoare cu tatuaj pe glezna si nu le-ntreaba nimeni de sanatate. Metoda spoitului pe fata se practica, celor mici le place, chiar daca noua ni se pare o prostie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top