Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 8 mai 2018. Două zodii trebuie să ia decizii radicale

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 mai 2018. Două zodii trebuie să ia decizii radicale

Sfatul zilei de 8 mai 2018. Două semne zodiacale trebuie să ia decizii radicale. Citește sfatul zilei pentru zodia ta. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Sfatul zilei de 8 mai 2018

BERBEC. Ești o persoană responsbailă și se va vedea foarte clar lucrul acesta. Astfel te vor cunoaște mai bine cei din jur. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR. Tu știi ce este mai bine pentru tine. Așa că nu te teme să spui lucrurilor pe nume. Important este să faci ce simți. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI. Ai nevoie de o pauză. Te simți epuizat. Chiar dacă abia a început săptămâna, simți că nu mai poți continua în acel ritm. Ia-ți o pauză! Numărul norocos al zilei: 12.

RAC. Te simți bine astăzi. Ai energia necesară pentru a duce la sfârșit un plan. Așa că nu mai ai motive să amâni. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU. Poate ar fi cazul să accepți că nu știi chiar totul și este posibil ca și alții să aibă dreptate. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ. Vei descoperi în tine o forță pe care nu credeai că o ai. Trebuie să începi să ai mai multă încredere în forțele proprii. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ. Ești pe punctul de a lua o decizie importantă. Atâta vreme cât ești sigur că te-ai gândit bine înainte, atunci totul ar trebui să fie bine. Numărul norocos al zilei: 4.

Sfatul zilei de 8 mai 2018. Peștii ar putea lua o decizie radicală

SCORPION. Lasă încăpățânarea la o parte. Chiar nu are cum să te ajute. Din contră, mai mult te va încurca. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR. Dacă cineva îți va da un sfat astăzi, nu îl ignora! Te poate ajuta mai mult decât crezi! Numărul norocos al zilei: 17.

CAPRICORN. Este posibil ca astăzi să ai parte de o surpriză. Poate nu ai dispoziția necesară pentru astfel de lucruri, dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR. Te simți singur astăzi, dar încearcă să nu lași acel sentiment să te copleșească. Asta deoarece, dacă vei fi atent, vei vedea că în viața ta sunt suficiente persoane dispuse să îți fie alături indiferent de situație. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI. Este posibil să fii nevoit să iei o hotărâre radicală astăzi. Gândește-te bine înainte. Și, cel mai immportant este să faci ceea ce simți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top