Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Randi, implicat într-un accident cumplit în urmă cu câteva ore: „Am fost o victimă”

Randi se confruntă cu probleme de sănătate, iar din acest motiv, artistul a fost forţat de medici să îşi ia vacanţă.

Cântărețul şi-a luxat piciorul după ce a jucat fotbal. În timpul jocului, Randi a făcut o mişcare greşită şi şi-a luxat piciorul. Artistul a ajuns de urgență pe mâna medicilor, care i-au piciorul în ghips și l-au obligat să își ia vacanță.

Randi şi-a anulat toate apariţiile la emisiunile TV şi de radio şi va merge doar la studio pentru a înregistra piese.

Citește și: Dana Grecu a avut un accident de mașină: ”M-am dat peste cap cu mașina, dar am supraviețuit. O colegă însă..”

Randi va purta ghipsul o lungă perioadă de timp, până pe 20 mai, dată la care va merge din nou la medic pentru control.

„Am piciorul în ghips. Vara se poartă un clăpar tăiat la degete. Am fost o victimă, la fotbal s-a întâmplat. Cineva m-a luat prea tare, el juca foarte bine, a jucat puternic, dar nu e vina lui. E un prieten, prin cunoştinţe. Mă voi duce aşa la concerte, dau dovadă de dedicaţie.

Am junghiuri, nu vreau să ţin ghipsul 3 săptămâni, nu vreau să îl ţin atât. Pe ghips s-a semnat nepotul meu şi apoi a venit nepoata mea şi a stricat tot. Nu vreau să îmi pun glezna în pericol pentru plăceri pasagere.” a spus Randi în emisunea „Răi da’ Buni”.

Citește și: Mircea Eremia lanseaza un cover dupa hit-ul lui Randi – “Prietena ta”

Randi, pe numele real Andrei Ștefan Ropcea, a dezvăluit de ce nu și-a găsit până acum jumătatea

„Cred că nu mai pot să mă îndrăgostesc de o fată, o fetiță. Îmi doresc să iubesc o femeie. Nu te mai poți îndrăgosti la 30 de ani ca la 20, nu te mai poate lua capul. Dacă e să fiu foarte sincer, cred că și viața noastră plină de tentații și lucruri pe care îți e ușor să le ai, te îndepărtează de lucrurile reale, cumva. Practic, noi ne mințim pe noi. Nu cred că există vreun bărbat singur în domeniul ăsta care să nu aibă aventuri, să nu-și trăiască viața mai sălbatic sau nu. Trăind așa te îndepărtezi.

Nu zic că nu sunt un om normal, dar nu am o viață normală. Nu muncesc de la 8 până la 6, și de la 6 poate ies în oraș la socializare. Am venit la studio și stau până la 12 noaptea. Ieșirile mele sunt din când în când, la restaurant și la club. Eu nu am o viață de om normal. Oamenii normali se iubesc, se căsătoresc, fac copii mai des, dacă te uiți la viața artiștilor, media de vârstă pentru ce am spus mai devreme e sus,” a mărturisit Randi, pentru revista Avantaje.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top