Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA

Star

Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA

În ultima vreme, Anamaria Prodan a trecut prin mai multe momente grele. Mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață. Acum, impresara se pregătește pentru parastasul de 40 de zile. De asemenea, fiica cea mică a impresarei, Sarah, a fost operată la mână în SUA. Însă nu a putut să fie alături de fiica sa, lucru care a întristat-o. Află ce au declarat apropiații.

Ce spun apropiații despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este foarte afectată de cele întâmplate în ultima vreme. Mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață. Peste astfel de evenimente nefericite nu este ușor să treci. De asemenea, fiica ei mai mică a suferit o intervenție chirurgicală.

„Ana și-a privit mama întotdeauna ca pe o icoană! A iubit-o ca pe ochii din cap și a îngrijit-o până în ultima clipă. Acum, după ce cântăreața de muzică populară s-a stins, parcă s-a rupt ceva și în sufletul fiicei sale. Îi este foarte greu să își revină, chiar dacă își ocupă timpurile cu filmările la emisiunea matrimonială pe care o prezintă sau cu transferurile de fotbaliști pe bandă rulantă”, au spus apropiații despre impresară, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, prima apariție televizată după ce mama ei a plecat în Ceruri
CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a decis când va face pomana pentru mama ei

Iar aceasta nu este singura probelmă care a apărut în viața impresarei. Fiica ei mai mică a trecut printr-o operație la mână. Mama sa nu a putut să îi fie alături. Așteaptă să termine ceea ce are de făcut în țară, pentru a putea fi alături de fiica sa. Sarah locuiește în America. Acolo joacă baschet de performanță.

„Fata cea mică, Sarah, s-a operat la mână în America și Anamaria nu îi poate fi alături în această perioadă de recuperare. Este foarte dureros pentru impresară! Sincer, este disperată că nu și-a văzut copilul după intervenția chirurgicală. Abia așteaptă să termine cu tradițiile, să plece în Las Vegas, să fie cu ea!”, au mai spus apropiații impresarei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top