Connect with us

Revistateo.ro

Îi curgea nasul de câțiva ani! În realitate, i se scurgea lichid din creier

Inedit

Îi curgea nasul de câțiva ani! În realitate, i se scurgea lichid din creier

O femeie din Nebraska are o poveste neașteptată. Credea că îi curge nasul și, de-a lungul timpului, a luat diferite tratamente. Mai mulți ani s-a tratat astfel. Însă, de fapt, i se scurgea lichid din creier. Ce s-a întâmplat cu femeia?

O femeie din Nebraska a aflat cu stupoare că îi curgea lichid din creier

În anul 2013, Jackson a suferit un accident de mașină. Atunci, femeia s-a lovit cu capul de bord. După o perioadă, problemele au început să apară. Îi curgea nasul, o durea mereu capul. De asemenea, se confrunta cu insmonia. ”Era ca o cascadă, curgea fără oprire”, a fost declarația femeii.

Mai târziu, un medic a început să bănuiască ceva. Credea că lichidul care se scurgea din nasul femeii provenea, de fapt, din creier. Se pare că femeia pierdea în fiecare zi nu mai puin de 237 de mililitri de fluid. Acest lucru se întâmpla în condițiile în care la 24 de ore, creierul produce 503 mililitri de fluid.

Poate părea bizar ca fluidul din creier să se scurgă pe nas. Însă nu este un lucru imposibil. Dacă persoana care se cunfruntă cu o astfel de problemă suferă de rinoree cerebrospinală, atunci se poate întâmpla și asta. Pacienții pot avea această problemă mai mulți ani înainte de a se agrava. Meningita bacteriană ar putea fi o problemă ce apare ca urmare a scurgerii lichidului din creier.

CITEȘTE ȘI: 15 fotografii din copilărie refăcute după ani de zile. Te vor face să zâmbeşti toată ziua

CITEȘTE ȘI: O adevărată lecție de viață! Ce a făcut un băiețel după ce a zgâriat o mașină cu trotineta

Există mai multe semne care anunță că poți avea probleme de acest fel. Spre exemplu, gustul metalic din gât poate fi un indiciu pe care nu este bine să îl igori. De asemenea, poate fi vorba despre un gust specific pe care pacienții îl pot simți. Astfel de probleme sunt anunțate de obicei de anumite simptome.

Din fericire, americanca nu a avut probleme mai grave. Starea sa nu s-a înrăutățit. A fost operată, iar problema a dispărut.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top