Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Perju este în doliu

Stiri

Andreea Perju este în doliu

Andreea Perju trece prin clipe grele. Asta deoarece bunicul ei s-a stins din viață. Vedeta, în doliu, a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare un videoclip emoționant. De asemenea, a scris și câteva cuvinte despre pierderea suferită și despre bunicul ei.

Andreea Perju și-a pierdut bunicul

”Rămas bun, bunicu’ nostru drag. Îți mulțumesc pentru copilăria, grija și bunătatea pe care mi le-ai oferit. Sper că ești într-un loc mai bun pentru că aici ai lăsat un gol imens.”, a scris vedeta pe contul său de pe o rețea soacială.

De asemenea, pe blog, Andreea Perju a scris o postare legată de tragicul eveniment din viața sa.

”Niciodată nu suntem pregătiți să ne despărțim definitiv. De nimeni. Dar când vine momentul final doare al naibii de tare. Simțim că ceva se rupe din noi și nu vom mai avea niciodată acel ceva. Am sufletul bucăți. Zilele acestea s-a dus, pentru totdeauna, cel pe care l-am iubit ca pe ochii din cap.

CITEȘTE ȘI: Mama Antoniei, la spital

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat din România
Cel care m-a crescut cu bunătate și bucurie. Cel care când mă vedea, i se umezeau ochii de fericire. Cel care mă mângâia cum nimeni nu știa s-o facă și care, de câțiva ani, se chinuia cu neputința care l-a “ros” încet, încet pe dinăuntru. E vorba de bunicul meu, modelul de bărbat pe care l-am avut în copilărie.

L-am văzut cum s-a luptat cu toată boala, l-am văzut cum s-a ridicat de fiecare dată parcă mai puternic până când n-a mai putut și i-a fost din ce în ce mai greu. 18 ani a mai trăit fără bunica, așteptând să se întâlnească acolo Sus. Și-acum… ei sunt acolo, iar noi am rămas aici.

Mă bucur că le-a cunoscut pe fetițe și s-a bucurat de ele. A fost străbunic pentru 6 strănepoți și a apucat să îi cunoască pe toți”, este o parte din postarea vedetei pe blogul personal.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top