Connect with us

Revistateo.ro

Imagini incredibile cu Meghan Markle. Nimeni nu trebuia să le vadă

Inedit

Imagini incredibile cu Meghan Markle. Nimeni nu trebuia să le vadă

Fosta actriță Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry pe data de 19 mai 2018. Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare de numeroase persoane din întreaga lume. La ceremonie au fost respectate tradițiile monarhiei birtanice. Însă au fost împletite și cu elemente de noutate.

Acum, după nuntă, tot mai multe persoane au văzut unele imagini cu Meghan Markle. Fosta actriță apare în ipostaze interzise minorilor. Află detaliile despre acest subiect.

Imaginile cu Meghan Markle au devenit virale pe internet

Se pare că Meghan Markle a pozat pentru o revistă pentru bărbați. Ședința foto a avut loc în anul 2013, cu o lună îniante de divorțul de primul său soț.

Mai jos vei găsi una dintre poze.

Primul lucru pe care l-ar face Prințul Harry și Meghan Markle după luna de miere

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit sâmbătă, pe data de 19 mai 2018. Cei doi au devenit duci de Sussex. Potrivit The Sun, cei doi ar putea merge în curând să îl viziteze pe tatăl lui Meghan Markle. Bărbatul nu a putut să fie alături de fiica sa în ziua cea mare, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală.

Meghan Markle și Prințul Harry ar ptea merge în vizită la tatăl lui Meghan

Conform unei surse apropiate familiei regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry ar putea merge în vizită la Thomas Markle. Tatăl lui Meghan are 73 de ani. A fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă după un infact suferit cu puțin timp înainte de nuntă.

Bărbatul ar fi trebuit să își conducă fiica la altar în ziua cea mare. Din păcate, din cauza problemelor medicale, nu a putut face lucrul acesta. Conform sursei citate de tabloidul The Sun, Meghan și tatăl ei regretă că nu au fost aproape în ziua nunții.

Se pare că cei doi și-au făcut planuri pentru a se întâlni din nou în curând. Săptămâna trecută, cei doi au păstart legătura, în special prin SMS. Se pare că tatăl fostei actrițe le-a spus altor membri ai familiei că speră ca în curând Meghan și Prințul Harry să îl viziteze.

Thomas Markle a spus că a urmărit nunta regală din California, acolo unde se recuperează după operație. A văzut evenimentul la televizor.

Tatăl lui Meghan a declarat pentru site-ul tabloid TMZ că mereu va regreta că nu a putut să fie alături de fiica lui în ziua nunții, că nu a putut să o conducă la altar. De asemenea, a spus că își iubește foarte mult fiica, devenită acum ducesă. A mai spus pentru sursa menționată anterior că fiica lui este frumoasă și că pare fericită.

Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle au făcut marele anunț astăzi! Ce au scris cei doi, la două zile de la nunta regală

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut primele publice primele fotografii oficiale de la nunta lor de sâmbătă. Cei doi miri care au fost urmăriți de sute de milioane de telespectatori din întreaga lume. Astăzi, aceștia au publicat pe pagina oficială a Familiei Regale câteva fotografii de la marele eveniment.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursa foto: hepta.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top