Connect with us

Revistateo.ro

Nicolae Văcăroiu, de nerecunoscut pe străzile din București

Stiri

Nicolae Văcăroiu, de nerecunoscut pe străzile din București

Un cititor al site-ului libertatea.ro l-a surprins pe fostul premier Nicolae Văcăroiu pe străzile din București. Era îmbrăcat simplu și aproape de nerecunosccut. Află detaliile din rândurile care urmează.

Cum a fost văzut fostul premier Nicolae Văcăroiu prin București. Imaginile spun totul

Fostul premier Nicolae Văcăroiu a fost surprins în București, pe stradă. Era îmbrăcat simplu. Purta blugi, un tricou și o vestă deschisă la culoare. Era încălțat în adidași. Aproape era de nerecunoscut. Era simplu. Ținea în mână o pungă. Părea slăbit.

S-a oprit puțin pentru a admira vitrinele unor magazine, după care și-a continuat drumul.

Nicolae Văcăroiu s-a născut pe data de 5 decembrie 1943 la Cetatea Albă (Odesa). Este absolvent al Academmiei de Studii Economice din București, specialitatea Finațe-Credit. A urmat cursurile facultății între anii 1965 – 1969. Între anii 1992 – 1996 a fost prim-ministru al țării.

După aceea între anii 2000 – 2008 a fost senator, dar și președinte al Senatului. A primit Ordinul Național “Steaua României” în grad de Cavaler. De asemenea, a primit și mai multe distincții internaționale.

Din anul 2008 până în luna octombrie a anului trecut. Nicolae Văcăroiu a fost președintele Consiliului de administrație al Curții de Conturi.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Principele Nicolae a făcut accident! În ce stare se află și ce spun polițiștii!

Fostul principe Nicolae al României, Nicolae Medforth Mills pe numele său real, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în nordul Capitalei, au precizat, pentru agenția de presă Mediafax, surse din cadrul Poliţiei Rutiere.

Potrivit reprezentanţlor Poliţiei Rutiere, nepotul Regelui Mihai I, Nicolae, a fost implicat într-o tamponare uşoară, în zona liceului francez din Bucureşti.

Fostul principe Nicolae a făcut o înţelegere amiabilă cu celălalt şofer implicat. Din primele cercetări, este vorba de nerespectarea distanţei între autoturisme, vinovat fiind al doilea şofer.

De ce a fost exclus principele Nicolae din Casa Regală
Principesa Elena, mama principelui Nicolae, a dezvăluit anul trecut motivele pentru care acesta a fost exclus din Familia Regală. Într-un comunicat în care se dezice de faptele fiului ei, principesa indică faptul că Nicolae a refuzat să facă lumină în scandalul fiului ei nelegitim.

„I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani.

Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României”, se arată în document.

Cine este presupusa mamă a copilului fostului principe Nicolae

În primăvara lui 2015, Principele începuse o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București pe care o cunoscuse în timpul turului intitulat „Caravana cărților pe bicicletă” – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.

În iulie, Nicoleta Cîrjan aflase că e însărcinată și hotărâse să păstreze copilul. Ulterior, Nicolae a refuzat constant să-și recunoască copilul. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top