Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cătălin Botezatu are din nou probleme cu inima. Ce au descoperit medicii

Celebrul designer Cătălin Botezatu și-a refăcut recent analizele și a descoperit că problemele cu inima nu au dispărut. Acesta a povestit pentru un cunoscut tabloid despre analizele făcute la Târgu Mureș.

„Acum două săptămâni, la un ultim control, care a fost la Târgul-Mureș, este adevărat că s-a tras un mic semnal de alarmă legat de o valvă a inimii, dar în rest sunt bine. trebuie să plec în Turcia, la control.

Pastilele sunt la fel de multe, dar facem față. Eu mă rog și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că dimineața mă trezesc și că mi-a dat șansa să văd lumina zilei, iar seara mă rog să văd lumina zilei a doua zi.

Dumnezeu decide dacă o să mă opresc într-un fel sau altul”, a declarat Botezatu pentru Click!.

Cătălin Botezatu doarme 3 ore pe noapte

„Am un program ucigător, care mă ține în formă, pentru că mă ghidez după următorul principiu: sunt un cal pur sânge, care niciodată nu aleargă după un lucru pentru a câștiga, ci pentru a întreține forma.

CITESTE SI: Ilie Năstase, reținut de două ori de polițiști în doar 24 de ore

Cătălin Botezatu: „Da! Doar cea mare! E un trend de mulți ani pe care îl poți vedea la mai multe vedete”.

Nu una obișnuită, ci una de calitate. Am un program încărcat, filmez ore și ore (n.r. este jurat la «Bravo, ai stil!, la Kanal D»), am prezentări, multe evenimente, dar nu mă las.

Am ajuns să dorm câte două-trei ore pe noapte. Ajung să mă culc pe la trei-patru dimineața și mă trezesc la șapte dimineața, dorm 3 ore pe noapte”, a mai spus, pentru Click!.

Cătălin Botezatu poate fi urmărit zi de zi ca jurat în show-ul fenomen de la Kanal D, „Bravo, ai stil: All Stars”. Cătălin face parte din juriul concursului alături de Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top