Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Balanță.Ai putea fi tentat să te distrezi în prima parte a săptămânii. Cu Mercur în opoziţie cu Jupiter pe axă financiară, marți, 29 mai, este posibil să nu te gândești la preț când îţi doreşti să cumperi ceva scump sau o priveşti doar ca pe o experiență.

Cu toate acestea, înainte de a cheltui orice ban, ar fi bine să te gândeşti dacă este o investiție bună. S-ar putea să nu fie.

S-ar putea să fii, de asemenea, îngrijorat și plin de compasiune în această săptămână. Ai putea fi dispus să sacrifici timpul și resursele pentru a ajuta pe cineva. Știi unde să trasezi linia, pentru că există șansa să fii prea generos pentru binele tău.

Când vine vorba despre o decizie sau despre o oportunitate de carieră, nu lua în seamă criticile unui membru al familiei. Dacă te simți bine cu tine, du-te pentru asta.

Dacă crezi că există lucruri pe care cu siguranță ar trebui sau nu ar trebui să le faci, gândeşte-te de două ori. Nu este vorba despre ceva anume, dar în viața ta sentimentală există mult mai multe zone gri de foarte mult timp.

Ca cineva care este renumit pentru echilibrul său interior, ai putea lucra ore suplimentare pentru a-i da o notă de culoare. Ai multe de oferit ca partener romantic, dar încă odată nu văd ca în acest weekend, aceasta să fie o problemă. Fii tu însuți indiferent de ce spun ceilalţi.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Profesional ar putea fi o perioadă dramatică. Fii cât mai profesionist posibil. Unii oameni nu uită nici cea mai mică greşeală. Evită orice scuză dacă vrei să nu escaladeze conflictul.

Ai putea să îţi faci un deserviciu dacă te concentrezi asupra a ceea ce nu este corect. Fă puncte prin munca cu clienții sau vei întâlni oameni care te vor ajuta să te simțiți stăpân pe situaţie. Acesta este momentul potrivit pentru orice întânire cu caracter social ca să-ţi stimuleze interesul pentru afaceri sau pentru carieră.

Se pare că ai început să respiri uşurat reluând un obicei pentru care de mult timp ţi-ai pierdut interesul, atât de mult din energia ta se regăseşte în această lucru. De fapt, te poți bucura de o pauză norocoasă care face acest lucru real pentru moment. Asigură-te că fluxul de numerar rămâne stabil, drămuindu-l cu atenție. Ai putea vedea imaginea financiară cu ochelari roz ceea ce nu este bine.

Sănătatea ta poate fi afectată în mod indirect de Univers, deoarece aspectele afectează tot ceea ce înseamnă activitate sportivă pe care vrei să ţi-o asumi. Ai grijă să nu faci vreun accident sau vreo rupturp de mușchi. Dacă participi la vreun concurs, ia-ţi toate măsurile de siguranţă de care ai nevoie. Pe de altă parte, un sport pe care îl iubești foarte mult ţi-ar putea influenţa starea de sănătate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top