Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Rus s-a căsătorit

Star

Bianca Rus s-a căsătorit

Bianca Rus s-a căsătorit în secret. Evenimentul a avut loc după ce, cu puțin timp în urmă, vedeta a declarat că a fost cerută în căsătorie. Nu voia să se afle că a avut loc acest eveniment în viața sa, dar ceva a dat-o de gol. Află despre ce este vorba.

Bianca Rus s-a căsătorit

Deși s-a căsătorit, Bianca Rus a preferat să păstreze discreția. Însă, make-up artistul care s-a ocupat de machiajul său a dat-o de gol. A postat fotografii cu vedeta și i-a urat ”Casă de piatră!”.

Evenimentul era așteptat, având în vedere că Bianca Rus a spus că a fost cerută de soție. Ieri, pe 26 mai 2018, a avut loc cununia civilă. Cununia religioasă urmează să aibă loc peste câteva luni.

Bianca Rus și soțul ei s-au cunoscut în anul 2016. Cu o jumătate de an în urmă, bărbatul i-a ofeit inelul de logodnă. Bianca a fost cerută în căsătorie în mod romantic, la cină.

Artista s-a schimbat în utlima vreme. A slăbit foarte mult după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului. “Mă străduiesc. Urmez indicațiile doctorului. Nu mă mai interesează mâncarea. Două guri și sunt full. Doctorul mi-a spus că am slăbit vreo 16 kg în două luni și 20 de zile”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni, potrivit click.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Și în România a fost nuntă azi: „Meghan Markle va fi invidioasă…” Cine s-a căsătorit astăzi. Surpriză în showbiz

Polițistul Marian Godină s-a căsătorit astăzi cu aleasa inimii sale. Acesta a avut ceremonia în același timp în care se desfășura nunta regală în Marea Britanie.

Polițistul chiar a glumit pe tema asta și a scris pe Facebook la o fotografie cu mireasa lui că Meghan sigur va fi invidioasă.

Pe partenera lui Godină o cheamă Georgiana Dascălu, iar cei doi au spus „Da” în fața altarului astăzi. Marian Godină este un polițist extrem de popular, iar în ultima vreme a intrat în atenția presei nu doar datorită funcției sale. Acesta s-a însurat cu Lorena Georgiana Dascălu.

Polițistul a participat într-un weekend din aprilie la un raliu în calitate de copilot al Campionatului Național Sorin Ghisoi. La final a spus că a fost „cu siguranță ultima cursă în calitate de burlac”.

Declarația lui Godină nu a fost doar una metaforică. Celebrul polițist a devenit soț cu acte în regulă, conform unor documente publicate de știrilekanald.ro.

Marian Godină, schimbat de meseria de polițist
„Şcoala de Poliţie m-a maturizat foarte mult, m-a făcut să înţeleg că nu totul e cum vreau eu, m-a învăţat să las de la mine, chiar dacă am dreptate.

Am ieşit mult schimbat şi maturizat din acea şcoală. Nu ştiu cât de bărbat am plecat de acolo, dar cu siguranţă nu mai eram copilul care intrase pe poarta şcolii la admitere.

Acum, mi se întâmplă des să opresc în trafic tineri cu fluturi în cap, care se cred buricul pământului, conducând o maşină pentru care nu au muncit ei niciodată. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top