Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Minculescu a pierdut procesul pentru folosirea numelui trupei Iris

Staruri

Cristi Minculescu a pierdut procesul pentru folosirea numelui trupei Iris

Cristi Minculescu a pierdut controversatul proces pe numele trupei Iris, pe care de acum nu mai poate să îl folosească.

Cel mai iubit rocker din România nu mai poate folosi așadar numele Iris. Acesta s-a aflat în proces cu foștii colegi de trupă. Marca aparține astfel membrului fondator al trupei, Nelu Dumitrescu.

Nelu a fost nevoit să se judece cu cei care au părăsit formația care ne-a încântat cu șlagăre ani de-a rândul. Cei care au plecat sunt Cristi Minculescu, Doru Borobeica și Valter Popa. Aceștia și-au făcut o trupă separat de trupa mamă.

Instanța a decis ca renumitul rocker să nu mai utilizeze numele trupei sub care a devenit celebru în toată România.

Decizia a fost luată de Curtea de Apel București recent, pe 24 mai, iar acum informația a devenit cunoscută de toți jurnaliștii.

CITESTE SI: Ștefan Bănică Junior, mărturisiri emoționante despre seniorul Bănică

Cezar Ouatu, un bărbat împlinit. Solistul se iubește cu o frumoasă blondă

Cristi Minculescu, despre începuturile la Iris

„La sugestia basistului cu care eram în formaţia Harap-Alb, în decembrie 1979. Iris s-a scindat atunci, după un concert de Revelion, în Iris şi Domino. Irisul avea nevoie atunci doar de basist şi el a propus un solist vocal, fiind vorba de mine. M-am dus, am dat probă, şi chiar de ziua mea, când făceam 21 de ani, am ajuns la Iris. Apoi, până astăzi, ştiţi”, a mărturisit Cristi într-un interviun pentru ziarul Adevărul.

„Portarul de la clubul acela, actualmente sediul teatrului Metropolis, ştia Iris în formula veche, cu Sorin Chifiriuc, cu Lucian Chivu, pe mine nu mă ştia, iar în momentul în care făcusem probele de sunet, portarul nu era acolo.

Am plecat până la Piaţa Romană, am mai întârziat puţin, trupa a ajuns pe scenă cu jumătate de oră înainte de cântare, iar eu am venit singur şi ăla nu voia să mă lase să intru. Eu i-am zis: „Cânt cu băieţii“ şi el mi-a zis: „Ştiu, mă, toată lumea asta care a venit la concert cântă cu băieţii“. Eu am încremenit, îţi dai seama.

Nuţu urla de sus: „Hai, hai mai repede că începem!“ şi omul nu se îndoia deloc. M-am dus la o patiserie de lângă club şi am luat o fiola de tărie, i-am dat-o şi s-a rezolvat. Normal că a înţepenit când am ieşit, că a stat şi la concert.

Apoi am rămas prieteni, cu ocazia asta vreau şi să-l salut, sper că mai trăieşte, că e un tip senzaţional”, a adăugat solistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top