Connect with us

Revistateo.ro

Irinel Columbeanu a vorbit despre noua lui iubită

Monden

Irinel Columbeanu a vorbit despre noua lui iubită

Irinel Columbeanu are o nouă relație. Noua femeie din viața lui se numeste Oana Cojocaru. Are 21 de ani. Se pare că relația lor a început cu câteva săptămâni în urmă. Între ei este o diferență de vârstă de 40 de ani. Zilele trecute, fostul soț al Monicăi Gabor a împlinit 61 de ani. Însă diferența de vârstă nu este un impediment pentru cei doi.

Irinel Columbeanu a vorbit despre noua sa iubită, Oana Cojocaru

Recent, Irinel columbeanu a împlinit 61 de ani. Și-a aniversat ziua de naștere. Printre alții, i-a fost aproape și iubita, Oana Cojocaru. A fost o zi frumoasă pentru fostul soț al Monicăi Gabor. “Mă simt foarte bine. Cu multe întâmplări pe parcursul întregii zile…”, a fost declarația omului de afaceri pentru Antena Stars.

Petrecerea de ziua lui Irinel Columbeanu a fost una restrânsă, dar fumoasă, după cum a declarat afaceristul. I-au foat aproape oamenii dragi. “Am făcut o petrecere. Nu eu, un prieten de-al meu. Au participat câțiva prieteni, de suflet. A fost ceva restrâns, dar frumos… Cel mai frumos cadou – o baterie mare de telefon… Irinuca mi-a făcut tortul și mai multe chestii, dar le păstrez pentru mine. Un tort foarte bun, pe bază de tiramisu”, a spus Irinel pentru sursa menționată anterior.

CITEȘTE ȘI: Zi neagră pentru Monica Gabor: „Să ne rugăm să fie primită la Domnul cât mai curând…”

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ neaşteptată! Monica Gabor ajunge în instanţă

În ceea ce o privește pe noua sa iubită, afaceristul a preferat să păstreze discreția. Nu a dat foarte multe declarații în legătură cu acest suiect. ”Asta e ceva care ține de noi și nu se poate explica cred și nici nu ar fi bine. Uite, acuma, noi, de exemplu, mă rog, nu mai intru în amănunte… dar, nu se vede ce facem noi pe la spate. Nu vreau să spun… Așa a vrut soarta. Cred că fiecare are ce merită, oricum… Nu e frumos să vorbim despre noi…”, a mai spus Irinel în cadrul interviului, în timp ce o ținea de mână pe iubita sa.

Când a fost întrebată cum se simte alături de omul de afaceri, Oana Cojocaru a răspuns: “Cum pot să mă simt decât excelent?”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top