Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 -9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie. Va fi o săptămână interesantă pentru toate zodiile. Vor fi răsturnări de situație, se vor lua decizii. Află detaliile.

Horoscop săptămânal Minerva 3 -9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC. Cum Luna este în scădere, s-ar putea să te încurajeze să renunți la ceea ce faci ca să pornești într-o aventură. Nimic rău, dar epuizarea energetică își va spune cuvântul. Dacă vrei să găsești ceva diferit, această influență te poate inspira să iei măsuri de-adevăratelea. Chiar și o scurtă pauză sau câteva ore în locuri noi te pot ajuta să crezi că ești învigorat dar de fapt, tu aspiri după o gură de relaxare. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Sentimentele tale ar putea ieși, asemenea unor bule de aer, la suprafață în această săptămână. Și ai putea reflecta puțin asupra experiențelor sau problemelor pe care le-ai avut. Acest lucru ar putea fi cauzat de faptul că Luna în scădere trece prin semnul tău și te înurajează să treci prin emoții și să le lași și tu dus de val. Nu se va întâmpla totul peste noapte, dar treptat vei putea simți o mare ușurare. Tot acum, Mercur se alătură Soarelui în Gemeni și în sector financiar. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Vei fi în elementul tău cu Soarele în Gemeni unde va veni marți, 8 iunie, și Mercur. Următoarele zile și săptămâni îți pot oferi ocazia de a discuta despre aspecte importante pentru tine. Mă refer în mod special la aspectul profesional, mai ales dacă nu ai vorbit niciodată despre el înainte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Soarele este în Gemeni și într-un sector mai retras din tema ta natală. Marți, 8 mai, i se alătură Mercur, are deși este o planetă a mentalului știe și care dunt dorințele inimii tale. În săptămânile are urmează ai putea deveni conștient de problmele cu care te confrunți în realitate, dar și cu o serie de experiențe pe care le-ai ignorat până acuma. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Marţi, 8 iunie, este în Casa a 9-a a studiului, a călătoriilor lungi şi a aventurii, a filosofiei de viaţă şi ar putea fi o oportunitate de a porni în aventura vieţii tale, de a te distra și de a te bucura cu adevărat de viaţă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Marţi, 5 iunie, cu Luna în Casa a 8-a, a morţii şi renaşterii, a intimităţii dar şi a investiţiilor pe termen lung ar putea aduce o dramă în familie într-un loc în care te afli, în aer liber. Dacă o problemă cheie a fost pusă sub covor, această interpoziţie a Lunii ar putea redeschide discuția. Cu toate acestea, la fel de bine ai putea să ai o abordare sensibilă a unor astfel de probleme. Totuşi, atenţie! Fiind prea deschis și onest, ai putea face lucrurile mai dificile. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. Fii atent la ce vorbeşti, mai ales marți, 5 iunie, pentru că ai Luna în sectorul romantismului. Şi pentru că este în semnul foarte deschis și onest al Vărsătorului, ai putea fi tentat să-i spui partenerei/ului cum este în realitate, dar oare ar fi înțelept acest lucru? CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. S-ar putea să fii tentat să faci cumpărături online, iar Luna din Casa a 5-a a iubirii te poate încuraja să te dai mare în faţa iubitei/ului, marţi, 5 iunie. Ai putea să mergi cu ușurință la mall și să cheltui mult mai mult decât intenționezi. Dacă poți seta o limită a cheltuielilor, fă acest lucru. În caz contrar, păstrează chitanțele și documentele în cazul în care trebuie să mai returnezi anumite lucruri. Mercur este în domiciliu, în Gemini, conjunct cu Soarele și într-un sector intens al temei tale natale, moment numai bun pentru a testa afacerile tale sau pentru a discuta ceva important, de profunzime, într-un anumit loc. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Marți, 5 iunie, aduce Luna în Casa comunicării ceea ce te poate face să te simți mai plin de viaţă ca niciodată. Sentimente puternice sunt aduse acum la suprafață și ar putea fi mai ușor să le exprimi decât să le ţii în tine. Cu toate acestea, această Lună în Vărsător te poate încuraja să fii extrem de cinstit și acest lucru ar putea afecta sennsibilitatea mai multor persoane din preajma ta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICON. Visele tale ar putea fi foarte vivace la începutul săptămânii, datorită Lunii în Vărsător, în Casa a 2-a a banilor munciţi și s-ar putea să te facă să visezi la oarecare investiţii pe termen lung. Ar putea fi util să le notezi, pentru că ar putea să devină o adevărată mină de aur pentru tine. Mercur este în domiciliu şi face conjuncţie cu Soarele, în Casa muncii şi a rutinei profesionale şi te poate încuraja să fii mai organizat. Dacă ai prea multe activități cu care te descurci din ce în ce mai greu, renunţarea la câteva te poate elibera, nu mai intri în criză de timp și te va face ceva mai puțin anxios. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Luna este marți, 5 iunie, în Casa Eu-lui, ceea ce ar putea face ca evenimentele sociale să ţi se pară destul de ciudate. Dacă participi la o petrecere sau la altă chermeză, lucrurile ar putea deveni pline de viață. Dacă îţi plac dansul și socializarea, ar trebui să fie un moment foarte bun. Pe de altă parte, ar putea fi o oportunitate foarte bună pentru a te elibera de presiune. De asemenea, Mercur conjunct cu Soarele în Gemeni și în Casa a 5-a a creativităţii dar şi a divertismentului, a petrecerii timpului liber, te poate inspira să te relaxezi cu un hobby favorit sau să te bucuri de un sport competitiv. Ori te va reechilibra și te va energiza. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Ai putea fi în centrul atenției cu Luna în Casa a 12-a a inconştientului colectiv, a secretelor şi a lucrurilor ascuse, marți, 5 iunie ca şi cum ai posibilitatea de a discuta ceva important în public și de a-ţi face cunoscute opţiunile şi sentimentele. Odată ce şi ceilalți înțeleg cum simți şi gândeşti cu adevărat, vor putea face o mare diferență între ceea ce s-a spus şi ce a dus la o situație ciudată. Asigură-te că vei acționa întotdeauna cu sensibilitate și respect, pentru că oamenii te vor urmări. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top