Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Tuncay Ozturk, primul interviu după o absență din spațiul public. Cum i s-a schimbat viața după divorț

Tuncay Ozturk a stat departe o perioadă de ochii lumii. După divorțul de Andreea Marin, fizioterapeutul turc și-a văzut de viață, iar presa l-a cuplat cu diverse domnișoare.

Fostul soț al fostei prezentatoare de la TVR a acordat un interviu în care a lămurit o parte din bârfele apărute despre el în ultima vreme.

„Vreau mulţi copii, nu doar unul. Vreau cel puţin trei, pentru că eu provin dintr-o familie cu 3 copii şi am trăit o viaţă minunată cu mama şi surorile mele, aşa că vreau să fac acelaşi lucru pentru copiii mei.

Îmi doresc ca primul copil să fie un băiat, restul nu mai contează, dar băiatuş trebuie să aibă grijă de ceilalţi, sau de fete, dar în final nu este important ce vrei tu, important este să fie sănătos”, a spus Tuncay Ozturk la Antena Stars.

Tuncay e foarte selectiv cu femeile

„Odată cu vârsta se întâmplă asta, nu este din cauza fostului mariaj şi a experienţelor totodată, aşa se întâmplă. Cu siguranţă, totul în viaţă este o lecţie, ceea ce trăieşti, bun sau rău, este o lecţie.

Înveţi din lecţia asta şi nu vrei să repeţi aceleaşi greşeli în viitor. Vrei să fii mai fericit, aşa că ceva se întâmplă, poate pare că este rău, dau pare a fi un rezultat greşit, dar în final faci acest pas pentru a fi mai fercit”, a completat acesta.

CITESTE SI: Mesajul postat de Andreea Marin după dispariția lui Cristian Țopescu

Vladimir Drăghia donează banii sau nu? Ce declarații a făcut câștigătorul Exatlon

Cine e blonda misterioasă cu care a fost surprins?

„Nu am venit cu o fată, am venit singur. Este PR-ul şi face o treabă minunată, ea era cea pe care o cunoşteam de acolo.

Aşa că m-a luat de la intrare, pentru a merge înăuntru la câţiva prieteni. Din greşeală nu am văzut un fotograf bun, deşi erau o mulţime, dar nu este prima dată, aşa că trebuie să mă obişnuiesc cu asta.

Trebuie să mă obişnuiesc, este a opta, a noua fată cu care ei mă cuplează, fără nicio dovadă. Dacă o să am o iubită, voi spune că am o iubită.

Nu o voi ascunde, sau ceva, nu mă veţi prinde pe undeva, voi spune că am o prietenă înainte de asta. Aşa că este doar o minciună”, a mai spus turcul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top