Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Capricorn

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Capricorn. Luna are o atitudine mediocră față de Capricorni în poziția sa obișnuită, când acționează ca o planetă responsabilă de surgiunirea acestui semn.

Cu toate acestea, influența surorii mai tinere a Soarelui va fi aproape la fel de puternică ca impactul cu Eris, care în această lună va avea o poziție dominantă.

În iunie se vor întâmpla o grămadă de lucruri deoarece va fi o lună plină de tot felul de experiențe, în mare parte pozitive, și momente emoționale.

În orice caz, nu vor agrava situația; totul ar trebui să se întâmple cât mai natural, altfel pot să se întâmple cele mai neaşteptate lucruri. De asemenea, nu încerca să forţezi prea mult lucrurile în orice direcție.

Acum este un moment proprice pentru relaxare și stabilirea păcii interioare. Chiar dacă pacea interioară nu este cea mai ușor de atins, te poți relaxa ușor. Relaxează-te și bucură-te de ceea ce se întâmplă.

Este puțin probabil ca cineva să intervină intenționat în procesul de atingere a scopurilor dorite, dar cel mai bine este să încerci să te detaşezi de probleme şi griji.

Uneori este important să te uiți în jur, de exemplu, doar pentru a vedea unele alternative sau potențiale oportunități.

Combină perioadele de odihnă cu activităţi intense, astfel încât vei avea timp pentru tot și nu vei supăra pe nimeni.

În iunie, Capricornii ar trebui să renunțe la idelul de a atinge înălțimi extraordinare. Sigur, poți încerca în continuare să visezi şi să planifici şi probabil asta vei face, dar astrele te avertizează: acum vei avea nevoie de foarte mult efort, mult mai mult decât în ​​alte perioade. Și s-ar putea să nici nu îți placă rezultatul.

Este mai bine să ții pasul cu munca în mod sistematic, fără a exercita o presiune suplimentară asupra ta.

Capricornii cu propriile afaceri ar trebui să asculte şi opinia celor mai apropiați prieteni şi asociaţi. Ia-ţi timp înainte de a face investiții riscante.

Este posibil ca aceasta să fie șansa ta, dar mai întâi trebuie să evaluezi toate riscurile pentru a neutraliza chiar și cele mai mici probabilităţi ale unei evoluții negative.

Dacă vorbim despre Capricornii care sunt angajaţi, astrele le recomandă să nu se lupte cu colegii. Deși poţi încerca să vorbeşti cu şefii, fă acest lucru numai dacă ai certitudinea 100% că se merge pe un drum greşit.

În primul rând, verifică dacă ai liber drumul pentru reorientare profesională, asigură-te de sprijinul unor aliaţi și doar atunci acționează. Este posibil să obți cele mai neaşteptate rezultate. Este puțin probabil să ţi se ofere o nouă poziție în schemă, cel puțin nu acum, dar poți să-ţi impui cu ușurință condițiile pentru o muncă care să ţintească câştiguri mai bune.

Pe de altă parte, stați deoparte de orice tensionare a întregii situații sau poţi să nu te alegi cu nimic, în cele din urmă. Ca să fie mai clar ceea ce doreşti să obţi, vei obțin, dar mult mai târziu.

Pentru Capricorni, viața sentimentală va fi mai plină de împliniri și mai eficientă decât dacă vorbim despre afaceri sau finanțe, dar trebuie să fii și mai dedicată pentru a face ceva în această sferă.

În primul rând, încercați să controlezi atmosfera din interiorul casei tale. Dacă observați că situația se detensionează, ar trebui să alegi una dintre cele două opțiuni fie neînţelegerile dispar, fie o / îl lași să decidă totul singur/ă, fie să aibă cel mai activ rol în rezolvarea situației.

Prima opțiune, în anumite circumstanțe, va fi de preferat decât cea de-a doua, ceea ce va conta va fi evaluarea corectă a situației.

Dacă vorbim despre Capricornii singuri, atunci cu siguranță meriţi să te odihneşti cât mai mult posibil și petreci cât mai mult timp cu prietenii.

Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu trebuie să cauţi, în mod special, un suflet pereche, pentru că totul se va întâmpla de la sine. Nu îţi face griji dacă nu se întâmplă – persoana va apare mai devreme sau mai târziu.

De asemenea, în această etapă este important să percepi totul pozitiv, iar această afirmație se aplică în mod special Capricornilor cu familii. În general, trebuie să-ţi petreci cât mai mult timp cu familia.

Ar fi frumos să ieși din oraș, să petreci câteva zile altundeva. Încearcă să petreci puțin timp într-un parc de distracții cel puțin.

Fii deschis, nu închide punţile de comunicare deoarece tendințele conservatoare în comportament te vor face să îţi pierzi echilibrul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top