Connect with us

Revistateo.ro

Cornelia Catanga: „M-am trezit cu cei de la SMURD”

Staruri

Cornelia Catanga: „M-am trezit cu cei de la SMURD”

Cornelia Catanga a povestit zilele trecute despre scandalul cu poliția care a apărut în mai toată mass-media.

Cântăreața de muzică lăutărească a lămurit de ce a ajuns SMURD-ul la ea acasă și că a refuzat categoric internarea.

Catanga a avut o altercație cu angajatele unui salon de cosmetică și a fost acuzată de comportament agresiv, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția oamenilor legii.

„Ele mi-au zis: Doamne Catanga, ati Intarziat, ca aveati programare la ora 14, ceea ce nu e adevarat. Din greşeala, doamna ştia ca aveam la 14 programare. Eu cand am auzit ca nu ma face, am zis sa plec…

Deşi mi se spunea: stati doamna Catanga…In momentul In care mi-au tot zis sa aştept, sa aştept, eu stresata ca Intarzii la evenimente, i-am zis lui Padureanu sa nu-şi faca probleme. Dupa care, dupa nervii aia pe care mi i-am facut…

Mi s-a facut rau, mi-am pierdut cunoştinta, m-am trezit cu apa pe fata, pe un scaun, deşi doamnele i-au zis sotului meu ca eram pe lumea cealalta!

Inainte sa leşin am ridicat putin tonul, ca ştiam de programarea mea. Imi facuse deja loc receptionera, dar nu a vrut sa ma mai faca.

M-am trezit cu cei de la SMURD, am refuzat categoric internarea, a dat semnatura sotul meu, dupa care tot şefa de la acest salon a anuntat politia”, a explicat Catanga la un post tv.

CITESTE SI: Alina de la Mireasă pentru fiul meu, gravidă în 5 luni

Loredana Groza, reacție după ce s-a aflat că va fi înlocuită la Vocea României

Cornelia Catanga are probleme de sănătate

„Zilele trecute mi-a fost foarte rău, am avut tensiunea 21, noroc că fiul meu era acasă, el a chemat Salvarea. Leşinasem, am fost la un pas de moarte, mi-au spus şi medicii, m-am trezit la un spital din Baloteşti”, povestea în luna martie pentru ziarul Click.

Acum mi-au pus un holter, un aparat care măsoară în mod continuu ritmul inimii, timp de 24 de ore, ca să mi se dea un tratament adecvat”, a declarat vedeta pentru Click.

„În urmă cu 22 de ani am avut mari probleme cu bila. Am suferit o operaţie complicată. Peste câteva săptămâni trebuie să fac o nouă intervenţie chirurgicală. Mă simt foarte rău”, a mai spus vedeta pentru aceeași publicație.

Cornelia Catanga este cunoscută în muzica lăutărească drept „regina lăutarilor”. Este una din cele mai populare soliste ale acestui gen de muzică.

Și-a început cariera încă de la vârsta de 11 ani, când a dat marea probă în fața Doinei Badea și a lui Aurelian Andreescu.

„La primul concert au vrut sa ma imbrace in costum popular, dar eu nu aveam. Mi-au facut unul atunci pe loc, iar Doina Badea si-a taiat fularul in doua si mi-au facut fusta din el. Eram tare mandra ca si-a rupt asa o artista fularul pentru mine”, a declarat în urmă cu ceva timp pentru Jurnalul Național.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top