Connect with us

Revistateo.ro

Meghan Markle, acuzată că și-a abandonat mama. Care este adevărul?

Regalitate

Meghan Markle, acuzată că și-a abandonat mama. Care este adevărul?

Meghan Markle primește tot felul de acuzații de când a devenit ducesă de Sussex. Nevasta Prințului Harry este arătată cu degetul pentru că și-a abandonat mama.

După fiecare eveniment regal, apare și câte un scandal. Cine spune că doar la noi există discuții după ce două personalități publice se căsătoresc, se înșală amarnic.

Scandalurile nu ocolesc, iată, nici măcar Casa Regală a Marii Britanii. Presa internațională scrie că Doria Ragland, mama lui Meghan, este supărată pe fata ei.

Totul ar fi pornit de la un acord făcut cu Casa Regală Britanică. Mama lui Meghan este forțată să nu vorbească deloc despre fata ei și noul ei soț. Poate face asta doar cu acordul Reginei, iar această restricție este privită de Doria drept ca o îngrădire a libertății de exprimare.

Se pare că relația dintre Meghan și mama ei s-a răcit tocmai din cauza acestei reguli despre care de altfel mama ducesei de Sussex știa dinainte.

Doria s-a arătat vizibil emoționată la nunta fiicei ei. A plâns aproape toată ceremonia. Mulți psihologi care au analizat comportamentul celor prezenți la nunta regală dezvăluie lucruri șocante.

Mama lui Meghan a simțit practic cum își pierde fiica. Acum, Meghan va fi nevoită să respecte etichetele și protocoalele, regulile drastice ale Casei Regale.

Cei de la Inquisitr scriu că Doria știa de calvarul care va urma după nuntă, și anume că va avea tot mai puțin contact cu Meghan, cea pe care a născut-o.

CITESTE SI: Fostul soț al lui Meghan Markle și-a cerut iubita în căsătorie

Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să returneze cadourile de la nuntă

Doria, mama lui Meghan Markle, redusă la tăcere

„Doria nu poate mânca, vorbi sau deschide gura pentru a pomeni numele lui Meghan înainte de a anunța Familia Regală(..)

I-au impus tăcerea și au făcut-o să semneze o înțelegere de nedivulgare. Prietenele ei au întrebat-o cum a fost nunta, cum a fost mâncarea.

Au vrut să știe dacă Meghan e fericită, și tot ce a putut să facă Doria a fost să ridice din umeri.Nu a spus un cuvânt. Este atât de trist.

Biata femeie arată și se simte îngrozitor”, a explicat o sursă anonimă pentru publicația Radar Online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top