Connect with us

Revistateo.ro

Diana Bulimar a spus totul după Exatlon

Exatlon

Diana Bulimar a spus totul după Exatlon

Fosta gimnastă Diana Bulimar, a făcut dezvăluiri după Exatlon. A spus că a fost greu să se descurce atunci când era în acea perioadă delicată a lunii. Mai jos vei găsi declarațiile Dianei Bulimar legate de acele momente mai grele prin care a trecut la Exatlon.

Diana Bulimar a făcut dezvăluiri după Exatlon

Pentru băieți a fost mai ușor să se adapteze condițiilor de la Exatlon. Fetele, în schimb, au avut ceva probleme din cauza lipsei produselor de igienă, dar în special din cauza lipsei medicamentelor de care aveau nevoie în acea perioadă a lunii.

Este învățată să concureze chiar și în zilele mai delicate ale lunii. Cu toate acestea, Diana Bulimar a întâmpinat unele dificultăți.

„Asta a fost una dintre cele mai mari probleme, faptul că nu aveam ceva dulce și am tot insistat la producție, că suntem și noi la acele zile, avem și noi probleme, dar nu au vrut să ne dea absolut nimic. În afara faptului că ne aduceau cocos, nu aveam altceva, până ne-am scârbit și de cocos și nu mai puteam să mâncăm nici asta.

A fost greu. Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. ciclul menstrual) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) și nu era o problemă”, a declarat fosta gimnastă pentru libertatea.ro.

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia, APARIȚIE EMOȚIONANTĂ alături de familia sa! Unde a mers câștigătorul Exatlon „Alice tot încearcă să mă civilizeze…” Ce a făcut de față cu toată lumea

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia a spus adevărul despre cum a câștigat premiul Exatlon. Undă de șoc printre fanii emisiunii. Ce se întâmplă cu banii: „Deocamdată, nu știu…”

Diana Bulimar a făcut dezvăluiri după Exatlon

Acum, după ce restricțiile din timpul consursului nu mai există, Diana Bulimar a început să facă ceea ce îi place. Cel puțin pentru o vreme, Diana nu va mai purta încălțăminte sport. De asemenea, merge și la evenimente mondene. Vrea să fie cât mai sexy.

„E o viață agitată în momentul de față. Îmi place că pot participa la diferite evenimente. Îmi place să merg pe tocuri. Mi-ar plăcea să mă machiez mai mult, să fiu în ton cu moda și, de ce nu, să fac o carieră din asta. Mi-e greu să cred că pot avea un stilist.

În primul rând îmi place să fiu eu, îmi place să mă îmbrac ca mine, îmi place să nu-mi spună nimeni cum îmi stă sau nu bine. Consider că dacă mie îmi place cum îmi vine, îmi stă și bine. Îmi place să mă uit la ce e nou, să fiu mondenă și cred că asta mă ajută”, a mai declarat fost gimnastă pentru sursa menționată anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top