Connect with us

Revistateo.ro

Roxana Ciuhulescu, la ecografie. Ce i-au spus medicii

Staruri

Roxana Ciuhulescu, la ecografie. Ce i-au spus medicii

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii pentru bărbați ProMotor, a vorbit despre sarcina ei la TEO SHOW.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune mai are puțin și naște. Și-a făcut ecografia, iar ce i-a spus medicul a surprins-o. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri în premieră la Kanal D.

„E adevarat, vreau sa nasc de ziua sotului meu, sper sa ne si iasa. O am pe Cleopatra si mi-l doresc pe Cezar”, a spus Roxana Ciuhulescu in interviul pentru Teo Show.

„Este foarte mare! Dar are si de ce! Ne intrebam cu cine seamana. Are un avans de doua saptamani, ma astept sa fie un copil de peste 4 kilograme.

E mare! E bine crescut! Nu are de ales, mai are o nastere prin cezariana, are uter cicatricial, ar trebui sa nasca prin cezariana”, a declarat doamna doctor.

Roxana Ciuhulescu: „Fetița mea mi-a zis că poate îi fac și o surioară”

„Ana si-a dorit mult o sora si in fiecare zi ma intreaba daca nu cumva e fetita. M-a surprins pentru ca mi-a zis ca poate ii fac si o surioara. A zis ca pana la urma o sa-l iubeasca si pe el. Este foarte emotionata, abia asteapta sa se nasca.

CITESTE SI: Extrădarea Elenei Udrea, în viitorul apropiat? Ce transmite ministrul Justiției după sentința din dosarul Gala Bute

Roxana Ciuhulescu iubește din nou. A făcut anunțul la doar câteva luni de la divorț

I-am zis ca trebuie sa aiba rabdare. Vrem sa o trimitem intr-o tabara, dar ea nu vrea, ca nu cumva sa se nasca bebe iar ea sa nu fie cu noi”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana s-a despărțit de Ivănescu după 10 ani, dar și-a refăcut viața la scurt timp

După zece ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au hotărât să se despartă. Cei doi au divorțat amiabil, în urmă cu cinci luni.

”Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai.

Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei.”, a scris vedeta pe blogul ei.

Cei doi au rămas în relaţii bune, având în vedere că au o fetiţă de 9 ani, Ana Cleopatra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top