Connect with us

Revistateo.ro

Gestul făcut de noua iubită a lui Irinel Columbenau pentru Irina

Monden

Gestul făcut de noua iubită a lui Irinel Columbenau pentru Irina

Oana Cojocaru este noua iubită a lui Irinel Columbenau. Se știe că cei doi formează un cuplu. Diferența de vârstă dintre ei nu a putut sta în calea iubirii celor doi. Acum, tânăra a făcut un gest incredibil pentru fiica afaceristului și a Monicăi Gabor. Cei trei au iești împreună la o piscină din Capitală. Au fost ca o adevărată familie, potrivit cancan.ro. Se pare că noua iubită a lui Iri a ”înfiat-o” pe fiica partenerului ei de cuplu.

Iubita lui Irinel Columbeanu a ”înfiat-o” pe Irina

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți, cei doi devenind părinții Irinucăi care acum are 11 ani și jumătate. Însă, după cinci ani de căsnicie, părinții fetiței au decis să meargă pe drumuri diferite și să divorțeze. Irina a rămas cu tatăl ei. Monica și-a refăcut viața în SUA, alături de Mr. Pink, iar acum Irinel Columbeanu a început o relație cu Oana Cojocaru.

Diferența de vârstă de 40 de ani dintre Irinel și noua lui iubită nu este o problemă pentru cei doi. Se iubesc și vor să le arate tuturor lucrul acesta. Cei doi au iești împreună cu fiica lui Irnel, la o piscină din Capitală. Au fost ca o adevărată familie.

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat o decizie legată de fiica lor, Irina

CITEȘTE ȘI: Irinel Columbeanu a vorbit despre noua lui iubită
Potrivit sursei menționate anterior, cuplul a stat separat la o masă, în timp ce Irinuca era la piscină alături de mai mulți prieteni de vârsta ei.

Ocazinoal, milionarul se asigura că fiica sa este bine. Pleca de la masa la care era alături de noua sa iubită pentru a-și întreba fiica dacă totul este bine. După ce primea răspunsul afirmativ, bărbatul se întorcea la Oana.

Se pare că Oana și Irinuca au început să lege deja o relație de prietenie. Iar lucrul acesta nu poate decât să îl bucure pe milionarul de la Izvorani. Conform sursei anterior menționate, cei trei au stat la piscină până la ora 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top