Connect with us

Revistateo.ro

Confesiuni intime făcute de Ștefan de la Exatlon

Exatlon

Confesiuni intime făcute de Ștefan de la Exatlon

Ștefan de la Exatlon a vorbit despre experiența neștiută de la Exatlon. Acesta a spus că în Republica Dominicană nu a reușit să aibă relație cu nicio fată, ba chiar a spus că de foarte multă vreme nu a mai avut contact cu o femeie.

Ștefan de la Exatlon: „Nu ne era gândul la relații!”

„Inainte sa plec in Republica Dominicana, aveam o prietena, insa, nu i-am cerut sa ma astepte! Ar fi fost nedrept fata de ea sa ii impun sa stea singura atatea luni, astfel ca, am lasat-o sa aleaga. Pot spune chiar ca a luat o decizie radicala! In concluzie, raspunsul este acela ca nu am pe nimeni in viata mea acum”, a dezvăluit Ștefan.

„Nu am mai avut nicio legatura cu o femeie de cand am intrat in competitie. Acolo, am stat cinci luni, si dupa cum bine stiti, nu ne era gandul la relatii de acest gen, in plus, nici nu mi-a stat capul la asa ceva.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Cazacu după Exatlon

Giani Kiriță la Exatlon 2019? Condiția impusă de dinamovist

Ma gandeam la trasee, la concurs in general si nu la vreo reprezentanta a sexului frumos! Iar, de cand m-am intors, nu am avut timp de nimic, am dat examene, m-am intalnit cu familia si cu prietenii, a fost o intreaga nebunie. Asadar, daca se face o socoteala simpla, se poate ajunge si la o concluzie”, a completat Ștefan.

Ștefan Floroaica a fost la un pas să câștige reality-show-ul Exatlon. A fost pe locul 3 la final, căci ultima luptă s-a dat între Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi.

Au apărut deja și primele zvonuri despre viitorii concurenți de la Exatlon. Se speculează că unii din primul sezon ar putea reintra. Anda Adam, de altfel, și-a exprimat dorința de a participa din nou.

Singurul nume confirmat oficial este Cristian Daminuță, celebru fotbalist român. Fanii îi vor în competiție pe Alex Velea sau Bogdan Vlădău, printre alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top