Connect with us

Revistateo.ro

Maria Constantin a suferit de depresie

Staruri

Maria Constantin a suferit de depresie

Maria Constantin a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după divorț. Nu i-a fost deloc ușor. Însă a avut forța necesară pentru a ieși la suprafață. Primul divorț nu a fost deloc o etapă plăcută în viața artistei. De asemenea, a fost nevoită pentru o perioadă să stea departe de fiul ei.

Maria Constantin a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

„Primul divorț a fost mai greu pentru că a fost în joc un copil. Să stau departe de copil a fost cel mai greu pentru mine. Eram obișnuită să mă joc cu el în fiecare secundă, să știu că e mereu lângă mine, chiar și atunci când plecam alegeam variata în care să pot să îl iau cu mine la evenimente.

S-a tot spus că mi-am abandonat copilul. Nu e nimic adevărat. La momentul respectiv, copilul meu avea vârsta de 3 ani și jumătate. Am plecat cu fiul meu și am făcut mari încercări de a se obișnui în locuința nouă, însă nu s-a putut. Era obișnuit acolo și atunci am ales o variantă cea mai bună pentru copilul nostru.

Ajunsesem la un moment dat să iau pastile pentru a putea dormi, ajunsesem într-un anumit prag și o limită din cauza stresului, nemancatului, oboselii. Oamenii mai întâi m-au judecat, apoi m-au felicitat, niciodată nu poți să împaci pe toată lumea.

Maria Constantin a vorbit despre momentele grele prin care a trecut

Tot timpul am gândit în viitor, cât să fie bine copilului.

CITEȘTE ȘI: Maria Constantin ajunge la tribunal din cauza primului ei soț

CITEȘTE ȘI: Maria Constantin va petrece vacanța cu băiatul ei. Soțul a cedat

Am ajuns în momentul în care am picat și jos din picioare, m-a găsit o vecină, era ușa deschisă. Îmi scăzuse mult imunitatea și a fost foarte dificil.

Părinții mi-au fost alături, din păcate, de această dată nu a mai fost tatăl meu, dar e ok. Tata mereu mi-a spus că dacă mie îmi e bine, cu siguranță și el e fericit.”, a spus Maria Constantin, potrivit wowbiz.

Și al doilea divorț a fost dificil pentru artistă.

„Depresia a venit și pentru că mă simțeam ca în închisoare. Încercam să îmi protejez familia, era și presa…Prietenii mă tot sunau și la un moment dat obosisem să le răspund că sunt în regulă. A fost cumplit să lupți ca femeie, singură, cu toată lumea din jurul tău. O aveam pe mama mea, dar îmi era teamă să îi spun că nu sunt bine. Nu voiam să audă că am plâns, că m-am pus la somn și nu am vrut să mă mai trezesc.”, a mai spus artista potrivit sursei menționată anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top