Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 17 iunie 2018. Leii se pregătesc de o lungă călătorie

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 17 iunie 2018. Leii se pregătesc de o lungă călătorie

Din sfatul zilei de 17 iunie 2018 afli care sunt provocările acestei zile și ce te îndeamnă astrele să faci. Pentru Lei, de pildă, începe o nouă viață.

Sfatul zilei de 17 iunie pentru zodia ta

BERBEC: Ia taurul de coarne și spune ce simți. Dacă ai o relație chiar cu un Taur, ar fi bine să îl înfrunți azi. E o zi benefică lămuririlor. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Greșești prea mult când îți pui încrederea în persoane pe care nu le cunoști, dar ai auzit tu de la alții că sunt serioase. Nu te baza pe referatul celorlalți, ci formează-ți propriile păreri. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Simți că ai îmbătrânit, că nu mai ai răbdare cu oamenii, că lucrurile o iau într-o zonă complet nouă, de care îți e teamă. Renunță la acești demoni din minte. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Lucrează intens la noul tău Eu. Ai toate șansele să le dovedești celor din jur că poți fi o persoană cum nu și-au imaginat niciodată. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Pornești într-o aventură în fața căreia te simți mic. Nu-i nimic. Odată ce te vei obișnui, te vei simți ca peștele în apă. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Începi să scapi de disperarea că nu toate lucrurile se petrec pe repede înainte. Ai învățat să ai răbdare și să construiești puțin câte puțin. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Pui în balanță evenimentele recente și îți dă cu virgulă. Poate că tu trebuie să te schimbi și nu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Nimic nu se compară cu o zi petrecută în brațele persoanei iubite. Simte dragostea din toate părțile. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Nu mai alege între două rele, ci încearcă să te impui. Spune lucrurilor pe nume și explică-ți durerea. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: De la tine poate porni schimbarea, mai ales că acum ai niște informații cu care poți face o revoluție spirituală. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Faci tot felul de calcule și ești mulțumit de faptul că ai reușit să economisești ceva. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Nu toate trenurile trebuie prinse în viață. Mai sunt și capcane, mai sunt și trenuri care se opresc în câmp. Nu te preocupa. Numărul norocos al zilei: 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top