Connect with us

Revistateo.ro

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Staruri

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Fanii artistei au început să creadă că aceasta urmează să devină mamă. Totul a pornit de la o poză postată pe o rețea de socializare de către vedetă. Fanii care au văzut imaginea au reacționat imediat. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba. Care este adevărul? Urmează să devină mămică vedeta?

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Carmen de la Săcliua și Culiţă Sterp formează un cuplu. Cei doi au atras atenția fanilor după ce a apărut pe o rețea de socializare o imagine în care Carmen ar fi dat de înțeles că urmează să devină mamă.

Carmen și Culiță Sterp formează un cuplu pe care fanii îl îndrăgesc foarte mult. Cei doi se iubesc la fel de mult ca la început. Acum au ajuns din nou în atenția fanilor datorită unei imagini care a apărut pe o rețea de socializare. Însă nu au vorbit despre planurile de viitor, dar asta nu i-a împiedicat pe fani să înceapă să creadă că în scurt timp vor deveni părinți.

CITEȘTE ȘI: Amal Clooney însărcinată? Cum a apărut zvonul?

CITEȘTE ȘI: Hilary Duff este din nou însărcinată

Până acum, Carmen de la Sălciua nu a dat de înțeles că urmează să aibă un copil. Dar o poză ar fi dat-o de gol. În imagine pare că ține mâna în zona abdomenului. Fanii au crezut că astfel își dorește să transmită un mesaj, indirect. Ar putea fi anunțul prin care dă de înțeles, în mod indirect, că urmează să aducă pe lume un copil?

Bineînțeles că fanii au reacționat imediat. „Eşti însărcinată!”, „Să o iubeşti ca pe o stea”, „Bebe?”, au fost comentariile care au apărut pe rețeaua de socializare imediat ce vedeta a postat imaginea. În dreptul pozei, a scris textul „O fată ca ea…Trebuia!”.

Însă nu au apărut informații concrete, care să dea un răspuns sigur în privința unei posibile sarcini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top