Connect with us

Revistateo.ro

S-a zvonit că Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit. Care este adevărul?

TV

S-a zvonit că Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit. Care este adevărul?

S-a zvonit că Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu mai formează un cuplu. după ce Elly a fost criticată pe internet, Cristian reacționează! Se pare că, de fept, realitatea este alta. Mai jos vei afla care este, de fapt, adevărul.

S-a zvonit că Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit

Au apărut zvonuri potrivit cărora Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” au pus capăt relației. O fană a atras atenția asupra faptului că cei doi postează poze mai vechi. Astfel, a ajuns la concluzia că cei doi s-ar fi despărțit.

Cristian, însă, a negat acuzațiile aduse de acea fană. Ca să dovedească faptul că încă mai este împreună cu Elly, Cristian a postat pe contul său de pe o rețea de socializare o imagine în care apare iubita lui.

„My love (iubirea mea)”, a scris el pe o rețea de socializare, în dreptul imaginii cu Elly. Astfel, el a dovedit că încă mai are o relație cu femeia.

„Foarte frumoasă, iubirea ta!”, „Sufletul tău drag!”, au fost reacțiile unor fani care au văzut imaginea. Așadar, Cristian a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de Elly. Cei doi încă mai formează un cuplu. Conform postărilor, se iubesc și sunt fericiți împreună.

CITEȘTE ȘI: Alina de la Mireasă pentru fiul meu, gravidă în 5 luni

CITEȘTE ȘI: Valentin de la MIREASA PENTRU FIUL MEU a recunoscut: „Am pierdut suma de un miliard la poker!”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu. Fosta concurentă a reality-show-ului matrimonial a adus pe lume un copil perfect sănătos.

Fiica Laviniei și a lui Eduard va purta numele Carolina Jacqueline, un nume exotic de altfel. Eduard a postat mai multe poze pe Facebook, iar foștii concurenți de la MPFM și fanii celor doi au sărit cu like-urile.

„Felicitări! Să vă trăiascã şi să vă împlinească, iar pentru voi sănătate şi putere de muncă să o creşteţi”, „Felicitari, să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea”… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top