Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea a vorbit despre micuța Victoria

Monden

Gabriela Cristea a vorbit despre micuța Victoria

Gabriela Cristea a vorbit despre micuța Vicotira. De când a venit pe lume, prezentatoarea TV este foarte fericită. Ea și soțul ei, Tavi Clonda, vor ca în toamnă să facă și cununia religioasă. Mai jos vei găsi declarațiile vedetei legate de copilul său. De asemenea, a vorbit și despre cel de-al doilea copil. Își mai dorește să devină din nou mamă? Iată ce a spus vedeta despre acest subiect.

Gabriela Cristea a vorbit despre fiica ei, micuța Victoria

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, sunt foarte fericiți împreună. Au o fetiță care le-a adus multă fericire. Cei doi urmează să facă și cununia civilă în curând. Mai exact, evenimentul este programat pentru toamnă. Data exactă încă nu a fost stabilită.

În ceea ce privește copiii, cei doi sunt foarte fericiți pentru că o au pe micuța Victoria. Gabriela Cristea a vorbit despre copii. De asemenea, a spus dacă își mai dorește sau nu încă unul. Iată ce a declarat.

”Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e… Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, dezvăluiri incredibile despre relația cu Tavi Clonda

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, despre fosta sa relație: „În momentul în care am avut parte de violență fizică…”

Și i-am spus: ”Ia bea din paharul ăsta!”. Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis:”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise. ”, a spus Gabriela Cristea potrivit cancan.ro.

Gabrielei i-ar fi plăcut să aibă copii mai devreme. Totuși, consideră că fetița ei și a lui Tavi Clonda a venit la momentul potrivit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top