Connect with us

Revistateo.ro

Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea momentului. Ce mesaj are pentru Bianca și Victor

Staruri

Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea momentului. Ce mesaj are pentru Bianca și Victor

Cătălin Botezatu a comentat despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Acesta are un mesaj special pentru cei doi, mai ales pentru Bianca, model cu care Botezatu a avut o relație amoroasă.

„Bianca si Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multa verticalitate, doi oameni deosebiti care, daca intr-adevar au luat aceasta decizie, care mi-ar placea sa cred ca este doar una de moment pentru ca se intampla in cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este ca, asa cum au spus-o si eu, in astfel de momente trebuie respectata intimitatea.

Trebuie respectat dreptul la intimitate si la viata persoanala pentru ca niciunul dintre noi nu stim ce s-a intamplat acolo sau ce se intampla acolo cu adevarat.

Pe Bianca o cunosc de foarte multi, multi, ani. Pot spune, in ghilimele, ca este o creatie a mea si ma mandresc cu asta si sunt poate singura persoana care a avut incredere in ea, de la inceput si pana in momentul de acum. Am fost singurul care a spus ca Bianca va ajunge departe.

Ca va face lucruri deosebite si ca va demonstra oamenilor care s-au grabit deseori sa o catalogheze ca este o femeie puternica, ca poate deveni o femeie cu un statut extraordinar si, nu in ultimul rand, este o mama extraordinara si o sotie.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, despărțiți. Ce se va întâmpla cu fetița lor

Bianca Drăgușanu, despre nefericirea în doi

Ei bine, in ceea ce il priveste pe Victor l-am cunoscut in ultima perioada si am descoperit in el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar si nu in ultimul rand un profesionist. Suntem colegi la Kanal D si am avut sansa sa lucram impreuna, atat la formatul “Bravo, ai stil!”, dar sa il urmaresc si la emisiunea WOWbiz pe care din punctul meu de vedere o face cu foarte mult profesionalism si cu multa daruire.

Este un om extraordinar si, repet, un om care are foarte multe calitati, un om adevarat, un om fara multe fete, asa cum sunt, de obicei, oamenii in ziua de astazi. Este un om cu verticalitate, un om care munceste foarte, foarte, mult.

Deseori, l-am vazut de dimineata pana seara la Kanal D, daruindu-se acestui job 100%. Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe langa job-urile din televiziune alearga si pentru alte job-uri pe care le au?!

O neglijență în familie?

Poate ca, de cele mai multe ori, o activitate intensa duce la, eu stiu, “o neglijenta” in familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoana iubita.

In cazul lor cred ca acesta este singurul motiv pentru ca, altfel, de ambele parti, eu stiu ca a existat, exista si sper sa existe in continuare iubire si sentimente. Sunt doi oameni frumosi, si la propriu si la figurat, iar lucrurile sa se rezolve”, a declarat Catalin Botezatu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top