Connect with us

Revistateo.ro

A născut Andreea Popescu

Staruri

A născut Andreea Popescu

Dansatoarea Andreea Popescu a născut un băiețel perfect sănătos în această dimineață la ora 6. Vestea a împânzit imediat site-urile de știri cu vedete.

„Astăzi 20 iunie la 6:17 min a venit pe lumea minunea noastră Ioachim. 4200 gr si 54 cm”, a scris în dreptul unei fotografii postate în mediul online.

Cine este Andreea Popescu?

„Felicitări! Să vă trăiască, să fie sănătos! / Să fie într-un ceas bun / Multă sănătate vă doresc. Bebe mic tocmai a început călătoria prin viaţă / Doamne ajută! Am stat cu sufletul la gură, felicitări, draga mea!”, i-au scris fanii.

Andreea Popescu este fosta dansatoare a celebrei Delia. De-a lungul timpului s-a remarcat prin tot felul de pictoriale în care apărea mai mult dezbrăcată, dar și datorită relației de scurtă durată pe care a avut cu Liviu Vârciu.

A făcut timp de 4 ani balet la Liceul Dinu Lipatti. A urmat cursurile Colegiului Național Ion Creangă.

CITESTE ȘI: A născut Laura Cosoi! Ce nume a ales pentru fetița ei

Ce note a luat fata Corinei Dănilă la Evaluarea Națională

Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională

A participat la numeroase concursuri de dans și spectacole, iar imediat după ce a absolvit Liceul a dansat în diferite trupe prin localurile fițoase ale Capitalei până a ajuns dansatoarea Deliei Matache.

Andreea știe ce e munca. De la 16 ani își câștigă zi de zi, din greu, traiul. La 21 de ani a început să câștige primii bani frumușei din dans, asta după ce a cunoscut-o pe Delia prin intermediul coregrafei de la „Dansez pentru tine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top