Connect with us

Revistateo.ro

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au devenit soț și soție

Staruri

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au devenit soț și soție

Surprizele se țin lanț chiar și după terminarea reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”. Doi dintre foștii concurenți s-au căsătorit în mare secret. Este vorba despre Emilia și Nicolae.

Nunta celor doi a avut loc pe 13 iunie, dar abia acum s-a aflat. Cei doi au vrut să trăiască acest eveniment într-un cadru intim, așa că nu au făcut mare tam-tam pe seama nunții.

„Multă fericire, Emilia şi Nick! / Casă de piatră, frumoşilor / Vă pup, felicitări! / Să aveţi parte de înţelegere şi iubire / Casă de piatră, sunteţi minunaţi / Casă de piatră, să fiţi mereu iubiţi”, au scris oamenii în dreptul unei fotografii postate de cei doi.

Ce mai fac foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu?

Elly și Cristian sunt tot împreună, iar Lavinia a devenit mamă

Au apărut zvonuri potrivit cărora Elly și Cristian de la ”Mireasă pentru fiul meu” au pus capăt relației. O fană a atras atenția asupra faptului că cei doi postează poze mai vechi. Astfel, a ajuns la concluzia că cei doi s-ar fi despărțit.

CITEȘTE ȘI: Bianca Rus s-a căsătorit

Valentin de la MIREASA PENTRU FIUL MEU a recunoscut: „Am pierdut suma de un miliard la poker!”

Cristian, însă, a negat acuzațiile aduse de acea fană. Ca să dovedească faptul că încă mai este împreună cu Elly, Cristian a postat pe contul său de pe o rețea de socializare o imagine în care apare iubita lui.

„My love (iubirea mea)”, a scris el pe o rețea de socializare, în dreptul imaginii cu Elly. Astfel, el a dovedit că încă mai are o relație cu femeia.

„Foarte frumoasă, iubirea ta!”, „Sufletul tău drag!”, au fost reacțiile unor fani care au văzut imaginea. Așadar, Cristian a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de Elly. Cei doi încă mai formează un cuplu. Conform postărilor, se iubesc și sunt fericiți împreună.

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu. Fosta concurentă a reality-show-ului matrimonial a adus pe lume un copil perfect sănătos.

Fiica Laviniei și a lui Eduard va purta numele Carolina Jacqueline, un nume exotic de altfel. Eduard a postat mai multe poze pe Facebook, iar foștii concurenți de la MPFM și fanii celor doi au sărit cu like-urile.

„Felicitări! Să vă trăiascã şi să vă împlinească, iar pentru voi sănătate şi putere de muncă să o creşteţi”, „Felicitari, să vă trăiască, să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi de ea”, au fost câteva mesaje.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top