Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 23 – 24 iunie 2018. Experiențe incredibile pentru zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 23 – 24 iunie 2018. Experiențe incredibile pentru zodii

Horoscop de weekend 23 – 24 iunie 2018. Unele zodii vor avea parte de experiențe inedite. Află ce se va întâmpla cu fiecare semn zodiacal în parte în weekend.

Horoscop de weekend 23 – 24 iunie 2018

BERBEC

Sâmbătă: Ai impresia că cineva sau ceva îți pune bețe în roate și astăzi trebuie să înveți să ai mai multă răbdare. Învață să fii mai diplomat, dacă nu vrei să ai o zi neplăcută.

Duminică: Ar fi bine să ai un plan de rezervă pentru azi, pentru că planurile pe care le ai deja s-ar putea să fie stricate de o veste pe care o primești. Fii atent la telefon și vezi ce vrea acea persoană de la tine.

TAUR
Sâmbătă: Ți-e gândul tot mai des la vacanță și numeri zilele până când te poți relaxa. Ai grijă însă să nu lași lucrurile pe care le ai de făcut nerezolvate, pentru că se vor strânge și nu vei avea timp de toate.

Duminică: Lupți din toate puterile astăzi ca să afli niște lucruri care te nelămureau în ultima vreme, iar ziua se încheie cu succes, pentru că își dai seama că nu era ceva grav.

GEMENI
Sâmbătă: Ai o zi atât de frumoasă, încât nici nu îți vine să crezi ce noroc ai. Bucură-te din plin, deoarece meriți aceste momente fericite pentru că ai muncit foarte mult pentru ele.

Duminică: Te întâlnești cu o persoană care îți aduce o veste foarte bună. Ar putea fi o ofertă de muncă sau o propunere de a merge undeva în vacanță. Acceptă ce ți se propune, pentru că vei economisi astfel mulți bani.

RAC
Sâmbătă: Nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei din jurul tău, iar acest lucru s-ar putea să te frustreze puțin. Însă nu dispera, că nu toată lumea este la fel și trebuie să îi accepți pe toți așa cum sunt, mai ales dacă sunt persoane dragi.

Duminică: Apar mici înțelegeri în cuplu, însă vei ști cum să le oprești înainte să fie supărătoare pentru amândoi. Ai acest dar de a te face iubit de cei… CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top