Connect with us

Revistateo.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit?

Monden

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit?

Se crede că interpreta Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, soțul ei, s-au despărțit. Cei doi au ales să o ia pe drumuri separate după ce, în ultima vreme, ar fi avut o relație doar ”de ochii lumii”. Mai jos vei găsi detaliile care arată că cei doi nu mai formează un cuplu.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit? Care este adevărul?

În acest weekend, artista a șters de pe o rețea de socializare toate pozele în care apare alături de soțul ei. De asemenea, Carmen de la Sălciua a mers la o nuntă, fără a fi însă însoțită de soțul ei. A fost numai cu formația. Astfel, oamenii au început să își pună întrebări legate de relația celor doi.

“Carmen și Culiță sunt într-o relație extrem de proastă încă de când a început scandalul în care membrii formației lor au fost agresați. De fapt, Carmen a fost dărâmată în momentul în care a aflat că el ar fi avut o relație cu o altă femeie în timp ce ei erau împreună.

Atunci au început și certurile între ei, chiar dacă, la prima vedere, păreau un cuplu unit, dar totul era doar de fațadă, între ei fiind o situație extrem de tensionată. Acum, probabil, a mai intervenit vreo ceartă mai serioasă și și-au dat seama că nu mai are rost să încerce să își repare relatia”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru wowbiz.

CITEȘTE ȘI: Cantareata de muzica populara Fanita Modoran a nascut

CITEȘTE ȘI: Geta State, interpreta de muzică populară care a fost diagnosticată cu cancer în 2009, este însărcinată

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit? Care este adevărul?

Conform aceleiași surse, se pare că certurile dintre cei doi au devenit din ce în ce mai serioase. “Carmen și Culita se tot ceartă. El vrea să îi arate că doar ea contează, ea nu mai are încredere în el si… De aici, problemele. Carmen este convinsă că o pauză, dacă nu chiar o despărțire definitivă, îi va face bine, iar el nu știe ce să facă ca să o liniștească și să se impace”, a mai declarat acea persoană apropiată cuplului, pentru sursa menționată anterior.

Așadar, se pare că între cei doi sunt probleme. Iar acum au devenit vizibile pentru toată lumea. Conform sursei pentru wowbiz, cei doi au probeme. Și se pare că acestea nu au fost rezolvate. Se pare că soțul ei a avut chiar și o relație cu o femeie. Asta în timp ce ei doi erau împreună. Lucrul acesta a fost dureros pentru Carmen, conform sursei citate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top