Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile care fac schimbări pe plan personal

Află din sfatul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 și află care sunt principalele provocări în ultima săptămână din luna iunie.

Sfatul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018

BERBEC: Ai de făcut multe drumuri. Apar și câteva regrete de tipul: „Ce am făcut greșit în trecut? Cu ce am greșit față de semenii mei?” plus alte astfel de gânduri. E bine că vrei să rezolvi problemele la modul cel mai serios. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

TAUR: Trebuie să privești situația sentimentală în care ești cu alți ochi. Încearcă să fii pragmatic, să înțelegi nevoile celuilalt. Zile favorabile: joi și duminică.

GEMENI: Nimic nu se compară cu o vacanță pe care să o petreci cu cineva drag. Profită de prieteniile pe care ți le-ai făcut recent. Zile favorabile: joi și vineri.

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile de apă trec prin conflicte uriașe

HOROSCOPUL SÂNZIENELOR: Ce fel de zână bună ești. ARMA SECRETĂ A FIECĂREI ZODII

RAC: Nu aduce anul ce aduce săptămâna! Fii cu ochii în patru că vin tot felul de moment unice din multe puncte de vedere, mai ales profesional. Zile favorabile: miercuri, sâmbătă și duminică.

LEU: Te trezești cu gânduri serioase de ducă. Vrei să o iei de la zero și cea mai bună soluție pentru asta e să pleci afară. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

Fecioarele continuă seria schimbărilor

FECIOARĂ: Ai început seria schimbărilor, iar acestea vor continua cu noi alegeri pentru care meriți toată lauda. Ține-o tot așa. Zile favorabile: vineri și duminică.

BALANȚĂ: Nu te uita în trecut la fiecare îndoială pe care o ai cu privire la acțiunile tale de serviciu. Tratează lucrurile la timpul prezent. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: Îți vine greu să crezi că unele lucruri se schimbă atât de repede, dar poate că e mai bine pentru tine acum. Începi o nouă viață: mai frumoasă, mai spectaculoasă, cu mai multe certitudini. Zile favorabile: marți și joi.

SĂGETĂTOR: Rupe-te de situațiile conflictuale. Nu intra în gura lupului oricât de mult te tentează să demontezi niște minciuni. Zile favorabile: luni, marți și miercuri.

CAPRICORN: Norocul tău cel mai mare este că nu te-a atins deocamdată criza financiară de la muncă. Profită de poziția avantajoasă în care ești. Zile favorabile: marți și joi.

VĂRSĂTOR: Ai atâtea opțiuni în față încât nu știi pe care să o alegi prima și prima oară. Zile favorabile: miercuri și duminică.

PEȘTI: Șușotelile nu îți plac și te-ai săturat să vezi cum alții te mănâncă pe la spate. Poate că este cazul să le arăți cine ești tu. Zile favorabile: marți și joi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top