Connect with us

Revistateo.ro

Silvia, câștigătoarea "Bravo, ai stil! All Stars", și Cătălin Botezatu, imaginea care a atras atenția fanilor

Staruri

Silvia, câștigătoarea „Bravo, ai stil! All Stars”, și Cătălin Botezatu, imaginea care a atras atenția fanilor

Silvia, câștigătoarea „Bravo, ai stil! All Stars”, a postat pe o rețea de socializare o imagine în care apare alături de Cătălin Botezatu. Fanii au reacționat imediat, crezând că cei doi formeză un cuplu. Însă, desigur, este vorba despre altceva în postare. Iată ce a scris Silvia pe contul său de pe o rețea de socializare și cum au reacționat fanii când au văzut imaginea și textul.

Silvia, câștigătoarea „Bravo, ai stil! All Stars”, și Cătălin Botezatu, au atras atenția fanilor

Silvia a postat o imagine pe o rețea de socializare. Aapre alături de Cătălin Botezatu. Când au văzut postarea cu textul și fotografia, fanii au crezut că cei doi sunt într-o relație, sau chiar că s-au căsătorit. Din acets motiv, au început să posteze comentarii prin care le spuneau că le stă bine împrună sau prin care li se ura ”Casă de piatră!”.

„A fost odată ca niciodată, că dacă nu ar fi, nu s-ar povești … un prinț al hainelor fermecate. Și pe când căuta el în cutia lui cu minuni, darul perfect pentru cea mai stilată și mai jucăușă copilă din Lalaland, și-a dat seama că pe planeta ”Bravo, ai stil!”, stilații nu au o regină.

CITEȘTE ȘI: Mărturisirea pe care i-a făcut-o Claudia Pavel Ilincăi Vandici, ieri la „Bravo, ai stil – All Stars”

CITEȘTE ȘI: Declarația Marisei de la ”Bravo, ai stil!”, despre Cătălin Botezatu

Cât ai zice ”peste”, Prințului i-a venit ideea să o răpească pe jucăușa cea stilată și să o facă regina planetei Bravo,ai stil! Și-am încălecat pe o șa și v-am spus povestea mea!”, a scris Silvia pe contul său de pe o rețea de socializare. Văzând postarea, fanii au reacționat imediat. Și au înțeles că între cei doi, Silvia și Cătălin Botezatu, ar fi vorba despre o relație de iubire.

„Vei face live când vei primi inelul cu diamant promis?”, „Sunteți superbi împreună!” sau „Casă de piatră! Să vă ajute Dumnezeu”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani, imediat ce au văzut postarea Silviei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top