Connect with us

Revistateo.ro

Betty Stoian a amânat luna de miere

Staruri

Betty Stoian a amânat luna de miere

Betty Stoian a amânat luna de miere. A decis să facă lucrul acesta deoarece sarcina este destul de înaintată și în luna august urmează să devină mamă pentru prima dată. Artista a făcut cununia civilă și, deși cei mai mulți se așteptau să meargă în luna de miere, lucrul acesta nu se va întâmpla. Iată ce decizie a luai Betty în legătură cu luna de miere.

Betty Stoian a amânat luna de miere. Ce va face după cununie?

Betty Stoian s-a căsătorit cu iubitul ei, Cătălin Vişănescu. Cununia a avut loc vineri. Cei doi vor deveni părinți în curând. Va veni pe lume primul lor copil. La cununie, cei doi au trăit momente frumoase împreună. Deși ceilalți se așteptau să plece în luna de miere, se pare că asta nu se va întâmpla.

Betty a luat decizia de a amâna plecarea. Și asta deoarece este în ultimul trimestru de sarcină. Vrea să aibă grijă ca totul să decurgă bine până în momentul în care va veni pe lume primul său copil. Tocmai din acest motiv, fiica lui Forin Salam a luat decizia de a amâna luna de miere. Nu este un moment bun pentru a zbura cu avionul.

CITEȘTE ȘI: Fenomenul Betty Blue. Fata lui Salam este curtata de toate casele de productie

CITEȘTE ȘI: Declarațiile familiei despre sarcina lui Betty Salam
Potrivit informațiilor din presă, Betty a amânat luna de miere deoarece nu vrea să zboare cu avionul. Ea și soțul ei vor merge pe litoralul românesc pentru a se relaxa pentru câteva zile. După ce se va naște bebelușul, părinții acestuia vor putea mrge în vacanțe, chiar și alături de copilul lor. Dar până atunci, Betty preferă să nu riște nimic. De aceea nu vrea să zboare cu avionul și preferă să meargă câteva zile pe litoralul românesc pentru a se relaxa alături de soțul ei. Luna de miere va aștepta un pic.

Betty Stoian urmează să nască în luna august. Va aduce pe lume un băiețel. Așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top