Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Borcea vrea să se însoare cu Valentina Pelinel după ce iese din închisoare

Monden

Cristi Borcea vrea să se însoare cu Valentina Pelinel după ce iese din închisoare

Cristi Borcea vrea să se însoare cu Valentina Pelinel. Asta se va întâmpla, se pare, după ce Borcea va ieși din închisoare. Sau cel puțin asta susține tatăl lui. Se pare că după ce va ieși din închisoare, omul de afaceri plănuiește să o ia de soție pe Valentina Pelinel, alături de care are un copil.

Cristi Borcea vrea să se însoare cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea este în prezent în închisoare. Dar momentul eliberării omului de afaceri este așteptat cu nerăbdare de cei dragi lui. Și se pare că are planuri mari pe care intenționază să le pună în aplicare după ce va ieși din închisoare.

Stere Borcea, tatăl lui Cristi Borcea, a declarat pentru click.ro că fiul său intenționează să o ia de soție pe Valentina Pelinel. Bărbatul speră că fiul său va fi eliberat cât mai curând. Și, când se va întâmpla lucrul acesta, omul de afaceri are planuri mari.

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a declarat tatăl lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

CITEȘTE ȘI: Când va fi eliberat Cristi Borcea

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela
Borcea a fost prezent la botezul fiului său, Milan, pe care îl are împreună cu Valntina Pelinel. Micuțul a venit pe lume pe data de 8 iunie 2016. Din relațiile anterioare, omul de afaceri mai are și alți copii.

Se pare că dorește să o ia de nevastă pe Valentina, pe care părinții lui o îndrăgesc. Ea i-a fost alături în momentele delicate, a mers la el la spital când a avut probleme de sănătate. De asemenea, i-a dăruit un băiețel. În plus, s-a implicat și în afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top