Connect with us

Revistateo.ro

Ana Radu este însărcinată

Stiri

Ana Radu este însărcinată

Vești mari în showbizul din România! Ana Radu este însărcinată. Celebra creatoare de haine va deveni mamă în curând, potrivit unor surse apropiate.

Ana Radu este însărcinată

Se știe că Ana Radu este nepoata regelui Cioabă. Însă creatoarea de modă a preferat să păstreze mereu discreția în ceea ce privește viața sa personală. Nu s-a folosit de numele său sau de legătura pe care o are cu regele Cioabă. Ana s-a concentrat asupra carierei. Astfel, la o vârstă fragedă, jurnaliștii francezi i-au dat denumirea de „Victoria Beckham de Balcani”.

Se pare că multă vreme Ana Radu a fost considerată ”rușinea clnaului”. Însă tot timpul a făcut ceea ce și-a dorit și a preferat să ia singură deciziile legate de viața ei. Acum are o carieră de succes, este cunoscută în lumea creațiilor vestimentare. De asemenea, este căsătorită. Are un soț care o iubește.

Se pare că fericirea Anei Radu și a soșului ei este mult mai mare acum. Cei doi urmează să devină părinți. Surse apropiate cuplului au declarat pentru spynews că cei doi vor avea în curând un copil.

CITEȘTE ȘI: Hilary Duff este din nou însărcinată

CITEȘTE ȘI: Beyonce este însărcinată?

Veștile vin la scurt timp după ce s-a aflat că și Adela Popescu este însărcinată. Surpriza a fost foarte mare pentru fani. Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au împreunpăun copil, un băiețel. Acum, se pare că Adela va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot un băiețel.

Vedeta a preferat să păstreze tăcerea în privința sarcinii. Acum este însărcinată în 15 săptămâni. A trecut cu bine de primul trimestru, așa că le-a dat fanilor vestea cea mare. Este foarte fericită, așa cum este și soțul ei, Radu Vâlcan. Cei doi vor mai avea un copil. Așadar, băiețelul lor, Alexandru, va avea în curând un frățior.

Acum, o nouă veste bună în showbizul romînesc. Se pare că și Ana Radu este însărcinată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top