Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințesa Ayako a Japoniei părăsește Casa Regală pentru un bărbat de rând

Casa Regală a Japoniei este lovită de un eveniment care a impresionat până și cea mai sceptică parte a presei nipone. Prințesa Ayako renunță la Casa Regală pentru a se mărita cu un om de rând.

Ayako a Japoniei renunță astfel la titlul nobiliar. Aceasta se va căsători cu un om de rând, anunță agențiile de știri din țara Soarelui-răsare.

Prințesa are 27 de ani și se va logodi cu angajatul unei companii navale pe nume Kei Moriya. Uniunea dintre cei doi va avea loc anul acesta pe 12 august. Nunta e programată să aibă loc peste două luni de la logodnă, undeva la sfârșitul lui octombrie.

CITESTE SI: Prințul William a plecat în turneul regal fără Kate Middleton: „E foarte supărată”

Motivul pentru care Meghan Markle nu are voie să mănânce usturoi în public

Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

Cine este prințesa Ayako

Ayako este fiica prințului Norihitp de Takamado, văr al împăratului Akihito. Akihito s-a dus la cele veșnice în anul 2002. Nu este prima prințesă care părăsește Casa Regală. S-a întâmplat în trecut cu o altă figură regală, semn că în Japonia membrii familiei regale nu țin neapărat la tradiție și la respectarea lor.

Prințesa Ayako va primi o rentă de aproape un milion de dolari după ce va renunța la titlul nobiliar.

Ayako și Moriya s-au cunoscut în anul 2017, în decembrie. Cei doi au devenit prieteni prin intermediul prințesei Takamodo, mama viitoarei mirese. Aceasta a prezentat-o pe fiica sa părinților lui Moriya în speranța că se va inspira din activitățile dedicate bunăstării globale. Tinerii s-au axat mai mult pe propria lor bunăstare, devreme ce s-au îndrăgostit.

Cealaltă prințesă care a părăsit Casa Regală a Japoniei a fost Mako, în luna mai 2017. A renunțat oficial la titlul nobiliar în luna septembrie a anului trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top