Connect with us

Revistateo.ro

Cum va arăta viața de pensionară pentru Gabriela Cristea

Staruri

Cum va arăta viața de pensionară pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a fost cu Tavi Clonda aseară într-o emisiune de televiziune. Fosta vedetă Kanal D a spus cum se visează la pensie, printre altele.

„Este ediţie specială. O să fie duminică acum o ediţie specială şi mai vedem. În acelaşi format, dar duminică o să fie şi Tavi Clonda Band, o să fie mai multă distracţie. Toată lumea se aştepta ca în momentul în care o să reluăm show-ul să fim împreună.

Eu vreau să mai muncesc cinci ani şi apoi să fiu o tânără pensionară. Eu mă pensionez şi să muncească soţul, să mă întreţină el. Când va fi ediţia specială va veni şi Victoria la studio”, a spus Gabriela Cristea la „XNS”.

CITESTE SI: Gabriela Cristea a vorbit despre micuța Victoria

Gabriela Cristea, despre fosta sa relație: „În momentul în care am avut parte de violență fizică…”

Gabi și Tavi, schimbări majore la un an de când au devenit părinți

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți cu aproape un an în urmă. Sunt foarte fericiți. Micuța Victoria le-a schimmbat viața. Acum, când micuța lor a mai crescut, nu mai are nevoie de anumite lucruri cummpărate de părinți pentru a-i ajuta după naștere.

Așa că cei doi au decis să renunțe la co sleeping, un pătuț atașat de patul lor. Află detaliile despre decizia celor doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să renunțe la un accesoriu care i-a ajutat în primele luni după ce a venit pe lume fiica lor, micuța Victoria. Vor renunța la „co sleeping”.

Este vorba despre un pătuț care a fost atașat patului lor. Se pare că acum nu le mai este de folos. Dar nu îl vor arunca. Au decis să îl ofere unui cuplu care va avea un copil.

„Ne-am despărţit de co sleeping. Pătuţul ăsta ne-a ţinut aproape la începutul de drum al Victoriei şi o să îi ajute pe Diana şi Dani să îşi alinte bebeluşa. Lucrurile de calitate cresc mai multe generaţii”, este mesajul scris de Gabriela Cristea în dreptul fotografiei postate pe o rețea de socializare.

„Foarte frumos, aşa trebuie să facem, să dăm apropiaţilor lucruşoare de bebe / Frumo, să fie sănătoasă şi să crească mare fetiţa / Frumos gestul / Sunteţi frumoşi. Sănătate tuturor”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au văzut postarea.

Așadar, Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor renunța la acel accesoriu care le-a fost util în primele luni după ce a venit pe lume fetia lor, micuța Victoria.

Acum, alți părinți au nevoie de pătuț. Așa că cei doi nu l-au aruncat. Au decis să îl doneze. Cu siguranță va fi util când va veni pe lume copilul cuplului ce a primit pătuțul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top