Connect with us

Revistateo.ro

Subiecte Bacalaureat 2018, proba la alegere

Bacalaureat 2018

Subiecte Bacalaureat 2018, proba la alegere

Subiecte Bacalaureat 2018, proba la alegere. Astăzi, pe 28 iunie 2018, absolvenții de liceu au susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat. Au avut mai multe opțiuni, în funcție de profilul și specializarea la care au studiat.

Subiecte Bacalaureat 2018, proba la alegere

Elevii de liceu, care au terminat clasa a XII-a, au avut astăzi de susținut ultima probă scrisă a examenului maturității. Acum, ei au avut de rezolvat subiecte la una dintre disciplinele la alegere, în funcție de profil. Disciplinele la alegere sunt următoarele: biologie, chimie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, sociologie, economie, filosofie și psihologie.

VEZI AICI SUBIECTELE DE LA PROBA LA ALEGERE
Candidații au putut intra în sala de examen în intervalul orar cuprins între 7.30 – 8.30. Accesul acestora s-a făcut ca de fiecare dată pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele. Se calculează din momentul în care se termină distribuirea subiectelor fotocopiate. Pentru rezolvarea subiectelor se folosește pastă sau cerneală de culoare albastră. Creionul negru va fi folosit numai pentru a realiza scheme și desene.

UPDATE: Au apărut subiectele la Georgrafie

Sursă: Adevărul

Pe data de 4 iulie, până la ora 12.00 se vor afișa primele rezultate ale examenului de Bacalaureat. În aceeași zi, între orele 12.00 și 16.00, se pot depune contestațiile. Acestea se depun pentru oricare dintre materiile la care s-a susținut examenul maturității, inclusiv la una dintre disciplinele la alegere la care s-a susținut astăzi examenul de Bacalaureat.

CITEȘTE ȘI: Subiecte Limba și literatura română Bacalaureat 2018

CITEȘTE ȘI: Subiecte Istorie Bacalaureat 2018

CITEȘTE ȘI: Subiecte Matematică Bacalaureat 2018

Pe data de 9 iulie se vor afișa rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat. Între 5 și 8 iulie se vor soluționa contestațiile. Rezultatele vor fi afișate atât în unitățile de învățământ la care a fost susținut examenul de Bacalaureat, cât și pe edu.ro.

În sălile de examen, elevii nu au avut voie cu manuale, notițe, telefoane mobile sau alte mijloace electronice de calcul și/sau de comunicare. De asemenea, este interzisă comunicarea între elevi, sau schimbul foilor scrise (foile de examen sau ciornele).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bacalaureat 2018

To Top