Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Pești

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Pești

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Pești. În iulie, Pestii se pot baza pe Jupiter, care este al doilea guvernator al semnului, după Neptun. Acum el se va transforma și în principalul consilier, asistent și toate celelalte roluri de sfătuitor, pentru că nu vor avea alți aliați alături de Neptun.

De fapt, nu vei avea nevoie de el, în mod special, deoarece Peștii vor fi în iulie singurul semn care va beneficia de pe urma timpului liber, când nu este nevoie să facă nimic urgent. Principalul lucru este să nu te lași confundat. Lasă-i pe alții să aibă mii de probleme, sute de griji, zeci de noi idei promițătoare …

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Pești

De asemenea, vei avea mai multe șanse pentru a materializa chiar și cele mai îndrăznețe planuri, pentru că această lună este bună pentru toate semnele, fără excepție. În ceea ce privește sfera financiară, oportunitățile vor rezulta din dorințele tale. Ți se pare că sună ca ceva dintr-un basm?

Ar putea, dar în realitate așa se întâmplă de obicei. Problema este mai mult despre noi, nefiind clar care sunt dorințele noastre. Cu toate acestea, în iulie astrele le vor oferi Peștilor o șansă unică, deci trebuie să te bucuri de ea în cea mai mare măsură. Dorința de a face cât mai multe într-un timp cât mai scurt se poate întoarce împotriva ta. Pe de altă parte, nu merită să te reții fără motiv, altfel poți rămâne fără nimic. Totul va fi în mâinile tale în ceea ce privește relațiile personale. Circumstanțele te vor împinge în direcția corectă.

Peștii cu afaceri ar trebui să-și petreacă timpul în iulie cu semnarea unor documente importante. De ce? Pentru că dacă nu ești suficient de atent, vei trăi o stare de confuzie pe care nu o mai poți controla. În plus, poziția nefavorabilă a lui Mercur poate activa invidii, iar Marte retrograd poate aduce impulsivitate când te aștepți mai puțin. De asemenea, poate influența indirect evoluția în rău a circumstanțelor. Dacă credeți că nu aveți dușmani, înseamnă că încă mai credeți în iluzii.

Cei angajați pot face ce vor, pentru că nimeni nu îi va deranja. S-ar putea să existe o neînțelegere cu șeful, dar este suficient să fii atent și să fii diplomat în manipularea atacurilor. Poți beneficia de colaborarea cu colegii tăi în abordarea acestor provocări. Nu ezita să folosești toată muniția pe care o ai la dispoziție; dacă nu câștigi acum, vei reduce drastic șansele atât ​​calitativ, cât și cantitativ.

Astrele îți recomandă să nu te grăbești să iei decizii pentru tine. Controlezi situația, așa că las-o să fie așa. Cineva ar putea încerca să te convingă de contrariul, dar dacă ești gata să îți aperi poziția, nu vor fi probleme. A avea încredere în propriile tale abilități și o experiență bună, ar putea scurta de multe ori întregul proces de dezbatere sau poate deveni partea cea mai tristă a acesteia. De aceea oamenii care tind să facă totul la jumătatea drumului, vor rămâne în urmă.

Viața sentimentală va depinde în mare măsură de felul în care îți înțelegi poziția în lume. Nu, aceasta nu este un răspuns filosofic din categoria celor veșnice. Pur și simplu într-un anumit moment vei întâlni o persoană care va deveni prietenul credincios și poate chiar mai mult decât un prieten, numai atunci când îți vor respecta personalitatea. Deci, încearcă să îți definești principiile de viață cât mai curând, dacă nu ai făcut-o. Rezervă-ți timp să faci și restul lucrurilor pe care le faci.

Cei singuri își pot permite să lase situația să rămână așa cum este posibil. Principalul lucru este să renunțați la joc prea mult timp, deoarece sentimentele tale nu sunt întotdeauna cele mai importante.

Pentru Peștii căsătoriți, perioada va fi cât se poate de calmă și de pașnică. Poți merge chiar și în vacanță, dacă există cineva care să îți preia atribuțiile la muncă. Este un moment bun pentru a petrece timpul împreună cu familia. Divertismentul și distracția te așteaptă, mai ales dacă poți ieși mai des din limitele biroului și ale casei tale. Iulie te va încuraja să îți găsești un hobby sau să te întoarci la unul uitat.

Nu contează dacă prietenii tăi te sprijină sau nu. Va fi mult mai important dacă această activitate poate să îți provoace din nou interesul. Dacă nu, atunci ai nevoie de altceva. Continuă să cauți!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top