Connect with us

Revistateo.ro

Crește valoarea bonurilor de masă

Stiri

Crește valoarea bonurilor de masă

Vești bune pentru români! Crește valoarea bonurilor de masă! Angajații din România vor putea primi bonuri de masă mai mari. Anunțul a fost făcut de Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Valoarea bonurilor de masă va crește. Declarația lui Cristian Pârvan

Bonurile de masă vor valora mai mult. Astfel, angajatorii pot opta pentru bonuri ce valorează 15,09 lei. În acest an, un bon de masă va ajunge la 20 de lei. Astfel, firmele cu profit mari pot opta pentru astfel de bonuri pentru angajați. În felul acesta, se asigură fidelizarea muncitorilor.

Potrivit lui Cristian Pârvan, sistemul acesta prin care se acordă bonurile de masă nu face altceva decât să scoată în evidență faptul că salariile românilor sunt mici. Potrivit secretarului general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, dacă salariile românilor ar fi suficient de mari încât să acopere cheltuielile lunare, atunci tichetele de masă nu ar mai avea de ce să fie acordate.

CITEȘTE ȘI: Alocațiile copiilor, înlocuite cu bonuri?

CITEȘTE ȘI: Vom primi bonuri de masa mai mari! Valoarea lor a crescut din nou și s-a ajuns la o sumă semnificativă. Tu ce valoare primești?

„Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, și cu siguranță că vor da astfel de măriri salariale, ca măsură de fidelizare a angajaților. În altă ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masă arată de fapt cât de mici sunt salariile românilor. Salariul ar trebui să fie îndestulător pentru toate cheltuielile angajatului și să nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masă”, a spus Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, potrivit stirilekanald.ro.

Așadar, veștile sunt îmbucurătoare pentru români. Aceștia vor putea primi tichete de masă cu o valoare mai mare. Astfel, veniturile lor vor fi mai mari. Potrivit lui Cristian Pârvan, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din România, tichetele de masă vor avea o valoare mai mare. Acestea vor ajunge la 20 de lei. Astfel, românii vor putea primi mai mulți bani lunar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top