Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 2 - 8 iulie 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Săgetător. Horoscop Sagetator început de iulie 2018. Nativii zodiei Sagetator se confrunta inca din primele zile ale lunii iulie cu probleme financiare.

Desi incearca sa mentina totul pe linia de plutire, nativilor zodiei Sagetator le va fi destul de greu sa gestioneze situatia.

Partenerul de viata are nevoie de bani, copiii de asemenea. Astfel, acesti nativi vor fi pusi in fata unor situatii dificile. Vor lua dintr-o parte si vor pune in alta parte. Insa acest gest nu va fi o solutie pe termen lung. Nici datoriile nu trebuie sa fie o solutie, caci vor trebuie sa restituie banii si sa faca o noua gaura in buget.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Si cumparaturile inutile trebuie sa fie evitate. Chiar daca li se pare o oferta de nerefuzat, nativii zodiei Sagetator trebuie sa se gandeasca de doua ori. Au cu adevarat nevoie de acele obiecte sau pot fi cumparate cu alta ocazie, atunci cand vor avea mai multi bani?

Nativii zodiei Sagetator petrec clipe fericite cu familia. Horoscop Sagetator început de iulie 2018

Dupa ce aceasta situatie va fi depasita, linistea va fi instaurata in familie si toata lumea va fi multumita de ce are. Clipele petrecute cu cei dragi vor fi apreciate de catre toata lumea. Nu trebuie sa se desfasoare intr-un loc luxos. Acasa, in mijlocul familiei, totul este mai linistit si mai placut.

Se poate intampla sa nu stie exact ce vor cei din jurul lor. Numai punand intrebari si raspunzand pot afla lucrurile care te intereseaza.

Nu trebuie sa isi neglijeze prietenii si parintii in ultima perioada a lunii. Vizitele surpriza la parinti si la rude sunt de bun augur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top