Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 2 - 8 iulie 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Scorpion. Horoscop Scorpion început de iulie 2018. Luna iulie incepe cu mici probleme de sanatate, iar o vizita la medic pentru niste analize nu le-ar prinde rau.

Nici la munca lucrurile nu merg prea bine, asa ca acest aspect al vietii le ocupa tot timpul. Cateva proiecte care trebuie predate le dau batai de cap si trebuie sa lucreze pe ultima suta de metri mai mult. Orele peste program de la munca ar putea duce si la o idila cu un coleg de munca.

Acest lucru s-ar putea sa nu fie tocmai apreciat de catre sefi, in cazul in care relatiile de la birou nu sunt permise. Cu toate acestea, ineditul s-ar putea sa iti placa si sa tii secreta relatia. Trebuie sa stii insa nu vei putea tine la nesfarsit aceasta idila.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Scorpionii au sansa sa cunoasca pe cineva special. Horoscop Scorpion

Este bine de stiut ca numai in echipa poti reusi sa termini lucrurile mai repede. Proiectele pe care le au de facut sunt dificile si pot ocupa mai mult timp decat preconizeaza.

Din acest motiv, nativii zodiei Scorpion trebuie sa fie mai atenti cum se comporta acasa. De asemenea, atentie si la cum isi trateaza partenerii de viata. Trebuie sa invete cum sa isi imparta timpul intre munca si familie.

Zilele de 21 si 22 sunt propice pentru nativii zodiei Scorpion pentru a petrece timp cu cei dragi. Puteti merge la rude sau intr-o minivacanta si sa va bucurati de aceste zile, dupa multe clipe petrecute departe de ei.

Nativii zodiei Scorpion care sunt singuri au toate sansele de a cunoaste pe cineva special. Daca vor sti cum sa gestioneze situatia, persoana respectiva ar putea fi sufletul lor pereche.

Pentru ca este o luna friguroasa, se recomanda cateva controale de rutina, pentru verifica starea generala de sanatate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top