Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Urania 30 iunie - 6 iulie 2018

Urania

Horoscop săptămânal Urania 30 iunie – 6 iulie 2018

Horoscop săptămânal Urania 30 iunie – 6 iulie 2018. Astrologul a făcut precizări esențiale despre ce ne așteaptă în perioada următoare, chiar de mâine.

Horoscop săptămânal Urania 30 iunie – 6 iulie 2018

BERBEC: În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineață răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care și-au pus amprenta pe starea lor psihică și de a căror amintire nu se pot debarasa.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoștințe: una spun Berbecii, alta înțeleg cei cu care dialoghează.

Frecvente motive de contradicții și controverse; uneori, aceste dispute se pot naște și din felul în care nativii evaluează gesturile și inițiativele acelora cu care nu sunt de acord și pe care nu vor ezita să-i critice.

TAUR: În prima parte a zilei de 30 iunie, moment mai puțin activ din punct de vedere astral, care se consumă în zorii zilei pe casa ideilor superioare care nu pot crea, în câteva ore, efecte vizibile.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, zbucium social provocat de lupta pentru putere, de tentativa rivalilor de a le zdruncina nativilor postamentul puterii sau imaginea publică.

CITESTE SI: Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Situații critice care fac să li se clatine, unora, puterea pe care o dețin în virtutea unei funcții de conducere.

GEMENI: În prima parte a zilei de 30 iunie, nativii pot analiza, în taina nopții, una sau mai multe probleme materiale cărora, încă, nu le-au dat de capăt.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, Gemenii vor vădi tendința de a-și schimba opiniile, chiar și cele mai stabile, pe fonul unor informații destabilizatoare sau în urma confruntării cu situații care îi obligă să-și nuanțeze ideile și convingerile cât și felul în care le rostesc în public sau de față cu martori (familie, rude, prieteni, colegi, superiori, public, necunoscuți).

În acest mecanism de transformare a principiilor lor de viață, nu noutatea îi va speria ci radicalismul ei.

RAC: În prima parte a zilei de 30 iunie, context puțin semnificativ din punct de vedere astral.

Între 30 iunie, după ora 07:37′, și 2 iulie seara, posibile întorsături de situație care pun în pericol un proiect personal condiționat de o subvenție, finanțare, sponsorizare, ajutor, împrumut, aprobare, acordare de facilități bănești.

„Lovitură de grație” în plin proces de partaj, moștenire, ieșire din indiviziune, divorț. Aceste evenimente schimbă cursul evenimentelor prin natura lor juridică (acte), relațională (părțile intră în conflict) ori din cauze externe care îi obligă pe nativi să țină cont de un context social, economic, juridic, moral, familial. CITESTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top