Connect with us

Revistateo.ro

Ce spun astrologii despre relația lui Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu: „Ies scântei”

Staruri

Ce spun astrologii despre relația lui Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu: „Ies scântei”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate formează cel mai nou cuplu în showbiz-ul românesc. După despărțirea de Victor Slav, prezentatoarea TV și-a găsit liniștea alături de Tristan Tate, un milionar britanic. Iar din punct de vedere astral, se pare că totul este perfect între cei doi.

„În dormitor ies scântei și atracția sexuală dintre ei este incredibilă”, au mărturisit astrologii, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi au trăsături comune de personalitate, precum emoție, depresie, insomnie, înțelepciune, inteligență, telepatie, șantaj, sabotaj, gândire profundă, cu înclinații spre izolare de alte persoane. Racul este un semn de Apa, iar Peștii, la fel. Tristan este Rac, iar Bianca este în zodia Pești.

Citește și: Cum a cucerit-o Tristan pe Bianca

Cât despre dragoste, căsătorie și relații, astrologii cred că o căsătorie între cei doi are mari șanse de reușită:

„Bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face că iubirea să se manifeste cât mai repede. Ambele semne sunt de Apa, așadar se pune accentul pe emoții și pe sentimente. Latura erotică va atinge cote maxime și va consolida relația și sentimentele dintre ei.

Nativa Pești își va idolatriza partenerul și, în cele din urmă, își va asuma responsabilitatea totală față de necesitățile acestuia. Atracția sexuală este incredibilă, iar în dormitor ies scântei, partidele de amor fiind memorabile. Căsătoria dintre cei doi are mari șanse să fie fericită”, au mai spus specialiștii, conform WoWbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, aluzie la Victor Slav. În ce doliu ar fi bărbații fără partenere
De asemenea, în cuplul Bianca Drăgușanu-Tristan Tate, reușita financiară este garantată. Fiecare dintre ei va veni cu aportul caracteristic și va face ca orice inițiativă să fie o reușită. În afaceri, ei vor lucra foarte mult cu intuiția.

Prietenul Biancăi, Răzvan Botezatu, a dezvăluit că aceasta se gândește la nunta cu Tristan

Cei doi sunt de nedespărțit, iar prietenul cel mai bun al Biancăi, Răzvan Botezatu, a dezvăluit că aceasta se gândește deja la nunta cu Tristan și că a organizat și petrecerea burlăcițelor.

„Seara fetelor. Vreau să număr persoanele care au participat la petrecerea burlăcițelor, am putea spune? Că Bianca a spus că oricum se pregătește de nuntă. Probabil a stat foarte mult timp cuminte, a stat acasă. Și dacă Bianca se pregătește de nuntă, a dat deja petrecerea burlăcițelor”, a spus Răzvan Botezatu, în emisiunea „Star Matinal”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top