Connect with us

Revistateo.ro

Mirabela Dauer, trădată de persoane dragi: „Unii au stat pentru beneficii...”

Staruri

Mirabela Dauer, trădată de persoane dragi: „Unii au stat pentru beneficii…”

La prima vedere, Mirabela Dauer pare o femeie extrem de fericită. Are o carieră de succes, însă, în viața personală lucrurile nu sunt la fel de fericite.

Artista a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV despre oamenii care i-au schimbat definitiv viața. Întrebată de către moderator dacă a avut parte de oameni care nu au fost sinceri cu aceasta, Mirabela Dauer a recunoscut că a întâlnit astfel de oameni, însă a reușit să se descotorosească de ei. Cântăreața știe că au fost oameni care au profitat de-a lungul timpului de succesul și de celebritatea sa.

Cred că m-am învăţat minte… Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu că aş avea 100% încredere în ei, dar eu, neavând o familie mare, simt nevoia să am lângă mine oameni. Mă rog, oameni… (…) (Unii au stat – n.r.) pentru beneficii, dar nu neapărat materiale, ci de imagine, de relaţii, nu ştiu dacă neapărat de bani…

Citește și: Mesaj îngrijorător de la spital. Ce a transmis Mirabela Dauer

Poate, la un moment dat, şi de bani. N-am vrut să merg prea departe, pentru că pe mine mă amărăşte chestia asta. (…) Nu ai cum să selectezi oamenii. Cei care nu sunt sinceri sunt foarte buni actori şi ai încredere în ei…”, a spus Mirabela Dauer pentru emisiunea „Star Chef”.

Mirabela a ajuns la spital în februarie din cauza unei probleme de sănătate

În luna februarie, artista a ajuns de urgență la spital, după ce a avut probleme cu rinichii. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale în care i-a fost scos un rinichi.

Vedeta a transmis un mesaj video pe o rețea de socializare unde le-a mărturisit fanilor marile ei dureri. Clipul i-a impresionat pe toți până la lacrimi.

Citește și: Mirabela Dauer revine pe scenă, în memoria Mădălinei Manole

„Am înţeles multe, dar niciodată pe mine. Nu m-am înţeles în nici o secundă. Am ales de atâtea ori persoanele greşite, deşi ştiam că îmi vor face rău.

Am fost mereu acolo pentru oricine, oricând avea nevoie de mine, deşi era vorba despre persoana care mă făcea cel mai tare să sufăr. Niciodată anu am ştiut să „dispar” din viaţa cuiva, doar m-am îndepărtat.

Niciodată nu i-am închis uşa în faţă cu adevărat, ci am lăsat-o crăpată, să poată să revină. Deşi mereu au revenit persoanele care m-au rănit, am iertat. Asta sunt eu. Mereu şi pentru totdeauna!”, este mesajul Mirabelei Dauer postat pe reţelele de socializare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top