Connect with us

Revistateo.ro

Fosta soție a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, s-a căsătorit!

Staruri

Fosta soție a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, s-a căsătorit!

După 14 ani de relație cu Johnny Depp și doi copii împreună, Vanessa Paradis s-a căsătorit sâmbătă pentru prima dată și nu cu celebrul actor, ci tot cu cineva din breaslă.

Fosta parteneră de viață a actorului american s-a căsătorit la Saint-Siméon, cu regizorul Samuel Benchetrit. Ceremonia a fost una discretă.

Petrecerea a fost una restrânsă la care au participat aproximativ 30 de rude şi prieteni apropiaţi, inclusiv Lily-Rose, fiica în vârstă de 19 ani pe care Vanessa Paradis o are din relaţia de 14 ani cu actorul american Johnny Depp.

Foto: IMPOSIBIL. Acesta nu e Johnny Depp!

Pentru Vanessa este prima căsnicie, deoarece Johnny Depp nu a cerut-o niciodată de soție, deși au fost împreună timp de 14 ani.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit, amândoi în vârstă de 45 de ani, şi-au oficiat relaţia în august 2017. Atunci, Samuel a cerut-o de soție, după ce au lucrat împreună în același film.

La ceremonie, Vanessa Paradis, în vârstă de 45 de ani, a avut un buchet de trandafiri roz şi a fost îmbrăcată într-o rochie de dantelă de culoarea crem.

Zilele trecute, o veste extrem de tristă despre fiul Vanessei Paradis i-a întristat pe mulți dintre fanii acesteia. Jack, în vârstă de 16 ani, este grav bolnav, relatează publicția Public. Din acest motiv, Vanessa ar fi lipsit de la premiera celui mai recent proiect cinematografic al său, „Un couteau dans le coeur”.

Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi cu noi, aici, în seara aceasta”, a spus regizorul filmului, Yann González, la proiecţia de la Paris. ”Este nevoită să lipsească din cauza unorprobleme grave de sănătate cu care se confruntă fiul ei”, a spus o sursă fără a oferi detalii, citat de Public.

Fiica lui Johnny Depp este un model cunoscut

John Cristopher Depp, alintat Jack, a împlinit vârsta de 16 ani în luna aprilie şi este singurul membru al familiei care nu s-a aflat în lumina reflectoarelor până acum. În schimb, sora sa, Lily-Rose, este deja obișnuită cu lumina reflectoarelor. Tânăra în vârstă de 19 ani a colaborat cu mai multe case de modă și este imaginea mai multor produse cosmetice.

În acest timp, Johnny Depp se află în Europa împreună cu trupa The Hollywood Vampires, cu care a concertat recent în Germania. De altfel, în urmă cu doi ani, îndrăgitul actor din „Pirații din Caraibe” a fost și în România unde a concertat la Romexpo.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top