Connect with us

Revistateo.ro

Cum a cerut-o Vladimir Drăghia de soție pe iubita lui

Monden

Cum a cerut-o Vladimir Drăghia de soție pe iubita lui

Vladimir Drăghia și iubita lui, Alice, au acordat un interviu pentru VIVA. Au vorbit despre cererea în căsătorie. A fost un moment emoționant despre care cuplul a vorbit în cadrul interviului. Iată cum s-au desfășurat lucrurile în cazul lor.

Vladimir Drăghia a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alice. Cum s-a întâmplat totul?

„A fost aproape foarte romantic (râde). Hotărâsem să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul X, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii.

Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea”, a spus Vladimir Drăghia pentru sursa anterior menționată.

CITEȘTE ȘI: Logodnica lui Vladimir Drăghia, mesaj neașteptat: „Viața nu funcționează așa. Fericirea nu funcționează așa”

CITEȘTE ȘI: De ce a renunțat Vladimir Drăghia la visul american

De asemenea, și Alice a vorbit despre momentul emoționant. Deși pentru ei căsătoria nu era ceva ce țineau neapărat să se întâmmple, totuși au decis să facă și pasul cel mare. Și a fost tare emoționant.

„Nu vedeam cererea în căsătorie venind, pentru că noi împărtășeam ideea că nu avem nevoie să fim căsătoriți ca să ne fie bine împreună. A fost cel mai frumos moment din viața mea, după nașterea Zorei. Nu putea să aleagă un moment mai bun. Cinci luni visasem la momentul când o să fim doar noi, iar el era acolo, în genunchi, atât de emoționat. A fost aproape ireal. De fapt, mi-a luat o săptămână să realizez că este adevărat”, a spus la rândul ei, Alice, conform sursei pe care am mennționat-o anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top